Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat  o nouă actualizare pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic, continuându-și angajamentul de a ajuta utilizatorii să-și atingă obiectivele de sănătate și să-și exprime stilul personal. Utilizatorii se vor bucura de noi îmbunătățiri, cum ar fi antrenamentul avansat pe intervale, conceput pentru orice ciclist sau alergător, un nou program de analiză a somnului și noi informații despre compoziția corporală[1]. Utilizatorii Galaxy Watch4 vor avea acum și mai multe modalități de a-și personaliza device-ul, datorită fețelor de ceas îmbunătățite, precum și o nouă linie de curele elegante.

 

Înțelegem nevoile tot mai mari ale utilizatorilor de ceasuri inteligente și ne luăm angajamentul să ne ghidăm comunitatea de utilizatori ai seriei Galaxy Watch4 în călătoria unică privind starea de bine cu cea mai recentă actualizare. Suntem încântați să continuăm acest efort ca parte a inițiativei noastre mai ample de a redefini bunăstarea holistică prin experiențe extinse și noi inovații”, declară Janghyun Yoon, Executive Vice President și Head of Software Platform în cadrul Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Motivația de a face mișcare                                                                                                                

Cea mai recentă actualizare a compoziției corporale oferă utilizatorilor și mai multe informații despre progresul lor în ceea ce privește sănătatea. Samsung Health va oferi, de asemenea, informații despre compoziția corporală oferite de Centr[2], un program digital de fitness creat de Chris Hemsworth, pentru a ajuta utilizatorii să-și transforme obiceiurile de sănătate, fitness și mentalitate. În plus, utilizatorii Galaxy Watch4 vor primi 30 de zile de acces complet gratuit la Centr[3].

 

Indiferent dacă doriți doar să deveniți activ sau să vă antrenați pentru o cursă viitoare, noua funcție de interval țintă de la Samsung pentru alergători și bicicliști le permite acestora să pre-seteze durata, distanța și numărul de seturi pentru antrenament. De acolo, Galaxy Watch4 vă ghidează printr-o sesiune de antrenament de intensitate ridicată cu o serie de antrenamente de mare intensitate intercalate cu antrenamente de intensitate scăzută, ceea ce face ca antrenamentul să aibă un impact mai mare de fiecare dată.

Ne continuăm colaborarea cu aplicații de top, cum ar fi Adidas Running și Strava, pentru a ajuta utilizatorii să devină fizic mai puternici.

Lucrați pentru a avea un somn mai odihnitor

Bazându-se pe capabilitățile robuste de urmărire a somnului ale Galaxy Watch4, noul program de antrenament al somnului îi ajută pe utilizatori să dezvolte obiceiuri de somn mai bune. Urmărind tiparele de somn pe parcursul a șapte zile și completând două chestionare legate de somn, programul atribuie unul dintre cele opt animale simbol care reprezintă tipul de somn al utilizatorului. Apoi, va ghida utilizatorii printr-un program de coaching de patru până la cinci săptămâni, care include misiuni, liste de verificare, articole legate de somn, îndrumări de meditație și rapoarte regulate pentru a sprijini utilizatorii pe măsură ce lucrează pentru îmbunătățirea calității somnului.

Când vine vorba de a vă trezi odihniți, un mediu liniștit este esențial pentru o odihnă sănătoasă. Galaxy Watch4 recunoaște când utilizatorii adorm și stinge automat luminile Samsung activate în aplicația SmartThings pentru a ajuta la crearea unor condiții de somn mai bune[4].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.