Copiii sunt invitați să călătorească în locuri îndepărtate alături de micii Grizz, Panda și Ursul Polar, în noul serial Aventurile fraților ursuleți. Produs de Cartoon Network Studios, serialul îi readuce în aventuri magice pe iubiții frați. Aceștia sunt în căutarea unui loc pe care să-l numească „acasă”. Serialul a fost lansat la nivel global pe Cartoon Network, începând cu 1 ianuarie în Statele Unite ale Americii, în America Latină pe 2 ianuarie, Asia Pacific începând cu 8 ianuarie. În Europa, Orientul Mijlociu și Africa, serialul va începe din luna aprilie.

„Aventurile fraților ursuleți este primul serial original Cartoon Network care lansează campania noastră „Redraw Your World”, și nu există o reprezentare mai bună și mai autentică a noului nostru brand promis, decât prin intermediul acestor pui de urs care caută un loc potrivit pentru ei”, a spus Amy Friedman, Head of Kids & Family Programming, Warner Bros. „În parteneriat cu TRI.BE pentru tema melodiei, mesajul lor „Suntem perfecți așa cum suntem” subliniază ideea de acceptare pe care credem că micuții de pretutindeni o vor aborda.”

 

 

 

Melodia originală a serialului este interpretată de supergrupul K-Pop Universal Music Korea, TRI.BE. Primul lor mini-album, „Veni Vidi Vici” a fost lansat recent în octombrie, crescându-și, astfel constant numărul de admiratori la nivel mondial. Quadrilingv, grupul este primul de acest fel care vorbește și cântă în chineză, engleză, japoneză și coreeană.

„Aventurile fraților ursuleți” va cuprinde, de asemenea, o nouă listă de vedete invitate, inclusiv Anjali Bhimani, Rhys Darby, Janeane Garofalo, Young M.A., Jason Mantzoukas, Stephen Oyoung, Willow Smith și Bernardo Velasco.

Într-un episod, cei trei ursuleți primesc o cutie magică care îi poate transporta în orice loc din univers. În alt episod, urșii lucrează ca bucătari la comandă scurtă într-un restaurant uriaș. Ursuleții și noul lor prieten, Squatter Otter, își stabilesc reședința într-o casă misterioasă făcută din carne.

Un spin-off al serialului de succes Cartoon Network, „Aventurile fraților urși”, „Aventurile fraților ursuleți” îi urmărește pe Grizz (Connor Andrade), Panda (Amari McCoy) și Ursul Polar (Max Mitchell) – în varianta lor din copilărie – călătorind într-o cutie magică spre lumi fantastice. Ursuleții caută un loc pe care să-l numească acasă. Pe parcurs, se întâlnesc noi prieteni, învață câteva lecții și descoperă că „acasă” poate însemna oriunde s-ar afla, atâta timp cât sunt împreună.„ Aventurile fraților ursuleți” îi are ca producători executivi pe Daniel Chong și Manny Hernandez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.