Vine hit-ul și e fierbinte! Se numește „VagaBond”, iar Connect-R și Andres Chiriac sunt responsabili pentru asta. Se știe deja că tot ce iese din studioul Hood Famous ajunge departe. Andres Chiriac feat. Connect-R lansează „VagaBond”, iar piesa este tot ce trebuie ca să capteze încă de la primul sound.

“Andres Chiriac este un produs nou Hood Famous, este al doilea artist Hood Famous după Johny Romano. Este un copil extraordinar de talentat și are multe-multe nuanțe R&B, Soul, Hip hop, e minunat că scrie, compune, e un artist în toată regulă pe care Hood Famous îl susține cu toată puterea. Piesa „VagaBond” este scrisă de mine, bineînțeles au mai participat și ceilalți oameni din echipă și inclusiv Andres Chiriac. Ne bucurăm mult că avem artiști care scriu, care compun singuri, ne este mai mare dragul să punem o pârghie, un punct de sprijin pentru ei, cam asta este Hood Famous. Hood Famous este cam singurul label din România care se va ocupa de artiștii mainstream din noua generație”, a declarat Connect-R care descoperă noi talente și e hotărât să sprijine artiștii la început de drum.

La 15 ani, Andres Chiriac e norocos că a ajuns să lucreze cu Connect-R. Este un vis împlinit iar talentul său muzical a dat roade, căci de la vârsta de 8 ani a început să cocheteze prima dată cu muzica. A participat la concursuri internaționale de pian, a câștigat premii importante și acum a început să ia lecții de chitară. De altfel, Andres Chiriac este songwriter și inginer de sunet. Nu avea cum să nu-i iasă o așa colaborare de excepție!

“Colaborarea cu Connect-R a fost una pe care mi-am dorit-o de când mă știu și pe care într-un fel am manifestat-o. Piesa „VagaBond” am făcut-o în prima sesiune ever pe care am avut-o cu el și totul a mers perfect, exact cum mi-am imaginat. Mesajul piesei e o întrebare. Dacă ne-am arăta fix cum suntem noi, fără măști, ne-am mai iubi, am mai fi împreună? „VagaBond” e o piesă pe care o simțim amândoi și sperăm să le placă și oamenilor la fel de mult”, a mărturisit Andres Chiriac, căruia i se prevestește un viitor mai mult decât strălucit în muzică

https://www.youtube.com/watch?v=ix-yFBCevK8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.