Incepem partea a doua a sezonului 4 si dam cu super vibe de weekend. Saptamana asta v-am pregatit:
• mult mai multe premii oferite de Pepsi Max si Lay’s Maxx
• noi vesti din online
• o noua portie de zambete
• noi recomandari, potrivite lunii iubirii
• 5 invitatii duble la cinema, oferite de Cineplexx
• un interviu despre igiena orala, cu doctorul stomatolog Andreea Barbulescu

 

❗ CONCURS ❗ Dăm start noilor episoade din emisiunea „Online cu de toate” (sezonul 4) și vă oferim 3 pachete de premii de la Pepsi Max și Lay’s Maxx și 5 invitații duble la premierele săptămânii, în cinematografele Cineplexx din țară („Death on the Nile” și „Marry Me”).

🥤 Pentru a intra în primul concurs, trimite-ne un mesaj privat (până mâine, la ora 10:00), în care ne spui codul de concurs (e afișat pe ecran, în timpul episodului postat pe YouTube), numele complet și orașul din care ești. Nu uita să dai Subscribe canalului de YouTube PlayU RO. Noi vom alege (prin random.org) 3 răspunsuri, care vor primi: 1 bax de Pepsi Max + 1 hanorac Lay’s Maxx; 1 bax de Pepsi Max + 1 bax de Lay’s Maxx; o minge + o geantă pentru sală Lay’s Maxx.

🎞 Pentru una dintre cele 5 invitații duble (la premiera dorită), valabilă în perioada 11-17 februarie 2022, spune-ne (într-un mesaj privat, trimis până mâine, la ora 10:00) în ce locație Cineplexx vrei să mergi la film (Titan, Băneasa, Satu Mare, Sibiu sau Târgu Mureș) și care e # de concurs (îl afli urmărind episodul de azi, pe YouTube). Noi vom alege (prin random.org) 5 mesaje private care menționează fiecare locație și # corect, pentru a le premia.

Numele tuturor câștigătorilor vor fi anunțate în această postare, după alegerea lor. Urmărește episodul din „Online cu de toate”, pentru mai mult detalii! Concursurile au loc săptămânal, deci stai cu ochii pe noi. Nu ne supărăm dacă ne dai Like & Share! #concurs #pepsimax #laysmaxx #cinema 🎁 🎬

@Pepsi @Lay’s Romania @Cineplexx Titan @Cineplexx Baneasa @Cineplexx Satu Mare @Cineplexx Sibiu @Cineplexx Targu Mures

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.