Sunt gata să intre în luptă, să transforme destine și visuri în afaceri profitabile. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu, cei cinci din Imperiul Leilor sunt gata de atac. Locul unde doar unele idei ajung să fie finanțate își deschide porțile astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

 

În următoarele săptămâni, cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România vor căuta afaceri puternice, care pot avea un impact important în societate, pentru a arăta încă o dată ce înseamnă spiritul antreprenorial. În prima ediție, leii vor întâlni antreprenori care se luptă zi de zi să dezvolte produse și servicii inovatoare, care ar putea îmbunătăți viața noastră de zi cu zi, dar și idei structurate pe planuri de business nerealiste.

 

În această seară, una dintre concurente vine în fața investitorilor pentru a cere o finanțare într-un business cu bijuterii cu stocare inteligentă. ”Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor și îmi doream să ajung la sufletele lor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, va spune aceasta în momentul în care va ajunge în fața leilor.

 

Andreea Marin va păși în Imperiu pentru a susține propunerea acestei concurente și-i va aduce un cadou cu însemnătate investitorului Dr. Wargha Enayati: ”Această bijuterie este cea mai prețioasă din întreaga colecție și v-o dăruim ca să o dăruiți mai departe. Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, va spune Andreea Marin. Dacă propunerea de investiție va fi rentabilă, dar și ce-l va face pe Dragoș Petrescu să spună: ”Mă interesează să înțeleg cum ne vei da acești bani înapoi?”, aflăm astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.