În luna iubirii, Radio Impuls te trimite cu tot cu partener sau partenera, în Italia, la Florența! Toți cei care își doresc un city break romantic alături de persoana iubita se pot înscrie în concurs pe radioimpuls.ro.  Următorul pas constă în trei provocări prin care cuplurile înscrise vor trece, în direct, la Radio Impuls.

Începând de astăzi, de luni până vineri, la “Dimineața nebună”, participanții înscriși în concurs vor fi extrași în direct și sunați instant! Toate cuplurile care trec cele trei probe vor intra în marea extragere de pe 14 februarie, unde au șansa de a câștiga marele premiu: un city break romantic la Florența!

Cele trei probe prin care vor trece concurenții pentru a se califica la Marele Premiu, un city break la Florența, sunt o joacă bine-meritată înainte de marea extragere de pe 14 februarie, de Valentine’s Day. La Proba 1, “Continuă versul”, matinalii Mișu și Dimăncescu dau tonul distracției cu un vers dintr-o melodie, iar cuplul concurent va continua cu câte un vers fiecare partener.

La cea de-a doua proba, “Identifică fake-news-ul”, matinalii vor citi trei titluri de știri, iar concurenții vor alege știrea adevărată. La proba trei, “Ghicește vocea”, concurenții vor asculta o secvență audio și vor trebui să ghicească cine vorbește.

Înscrierea în concurs a început, intrați pe radioimpuls.ro, fiți cu urechile pe Radio Impuls,  un city break la Florența își așteaptă cuplul câștigător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.