Trupa americana SON LUX canta la Arenele Romane din Bucuresti pe 19 iulie. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.
Son Lux vin din New York, Statele Unite, si au o activitate de peste un deceniu, bazele proiectului fiind puse in 2008. Materialele de studio ale formatiei au cristalizat un post-rock cu vadite influente de muzica electronica. Probabil cea mai notabila colaborare a lor este cu Woodkid pe piesa Easy, live la Montreux Jazz Festival in 2016.

Son Lux a fost inceput initial ca un proiect solo de catre Ryan Lott, dar ulterior acestuia i s-au alaturat inca doi artisti, chitaristul Rafiq Bhatia si tobosarul Ian Chang. Pana in prezent au lansat 8 albume, cel mai recent „Tomorrows III” fiind oferit fanilor anul trecut. Acest disc incheie trilogia ‘Tomorrows’ inceputa n 2020. Formatia este recunoscuta pentru atmosfera intima a show-urilor si pentru jocurile de lumini complementare pieselor interpretate live.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Premium (cu loc) – 149 lei in earlybird, 169 lei in presale si 200 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 119 lei in earlybird, 139 in presale si 160 la intrare
– Acces General (cu loc) – 79 lei in earlybird, 99 lei in presale si 130 lei la intrare

Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.