Ziua Îndrăgostiților aduce la Focus Sat TV serialul “Planeta celor singuri. Opt povestiri” (Planeta singli. Osiem historii, 2021), rezultatul primei colaborări pe partea de producție dintre Canal+ Polonia și M7 Group. Începând din 14 februarie, cele opt episoade sunt programate în zilele de luni, câte două, de la ora 21:30.

“Planeta celor singuri. Opt povestiri” este o antologie de povestiri romantice, despre întâlniri facilitate de mediul online. Fiecare episod ne dezvăluie, prin ochii unui regizor diferit, ce înseamnă dragostea în lumea modernă și cum orice împrejurare în care dragostea este implicată poate lua o întorsătură neașteptată.  Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, dramatice sau pline de suspans, toate apropiate de viața reală. Sunt opt portrete ale lumii contemporane, cu personajele de diferite vârste, cu diverse motivații, aflate în căutare celeilalte jumătăți. Ele au un numitor comun: dorința de a găsi dragostea. Dar iubirea nu este niciodată simplă pe “Planeta celor singuri”, are multiple fațete și oricine se poate identifica cu noile personaje și cu situațiile în care acestea se regăsesc.

“Un studiu realizat recent de Canal+ printre utilizatorii de servicii SVOD din Benelux și alte piețe europene confirmă că există un apetit puternic și nesatisfăcut pentru conținut european original și exclusivPlaneta celor singuri. Opt povestiri este o producție care îndeplinește aceste condiții și suntem încântați că am fost implicați în acest proiect. Proiectul este cu atât mai special cu cât a fost filmat în capitalele unor țări ce fac parte din piața M7 Group”, a declarat Stefano Colombo, VP content M7 Group.

Seria a fost filmată în Varșovia, Viena, Praga și Amsterdam, iar difuzarea sa întărește promisiunea canalului Focus Sat TV de a readuce în atenția publicului din România conținut tv european, de calitate, semnat de Canal+ Original.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate care nu sunt clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile  aplicația Focus Sat. Titlurile disponibile în biblioteca VOD sunt producții de succes Canal+ precum „Pro și contra” (2 sezoane),  „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:

Web: www.focussat.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.