În această seară, de la 20:30, urmărim ultimele dueluri din etapa confruntărilor! Mai sunt puține locuri în bucătăria MasterChef, iar concurenții sunt determinați să ajungă în top. „Este primul pas spre marele premiu de 50.000 de euro”, „M-am simțit ca în al 9-lea cer! Adică vorbim de top 20 MasterChef!”, vor spune cei care îi vor impresiona pe chefi și rămân în competiție, în cursa pentru marele premiu.

 

Sub emoțiile și presiunea timpului, concurenții vor face și… gafe! „Când s-a înecat Chef Hadad am zis să las șorțul, că oricum mă duc acasă”, va spune una dintre fete. Ce a gătit încât, după ce a gustat din preparatul ei, chef Hadad a tușit secunde bune, aflăm în doar câteva ore. „Am zis că-mi pică cerul în cap. Mă pregătisem pentru orice. În niciun caz asta!”, va spune o altă participantă.

 

Tot în această seară se va da lupta între bucătarii amatori care au primit câte un joker de la chefi. Proba lor va fi asistată chiar de colegii care au deja un loc asigurat la balcon, acolo unde strategiile au încept deja să prindă contur: „Strategia mea în concurs va fi să-i elimin pe cei mai buni!”.

 

„Vreau să-ți mulțumesc! Tocmai ai câștigat un loc în bucătăria MasterChef”, vor fi cuvintele lui chef Hadad, după ce va gusta din preparatul unui concuret care, după cum spune Joseph, cu ochii în lacrimi, a gătit „exact așa cum trebuie să fie”. Cine este cel care i-a făcut o impresie atât de bună și intră în cursă cu laude, aflăm de la 20:30.

 

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.