O nouă seară, o nouă luptă extrem de puternică! Faimoșii și Războinicii au intrat pe traseu cu gândul de a nu ajunge la Consiliul de Nominalizare și a nu risca să piardă un om din echipă. După un început puternic al Faimoșilor, Războinicii au reușit să câștige pentru a treia oară lupta pentru Imunitate.

În jocul pentru Imunitate individuală, concurenții au luptat cu toate forțele, iar Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac au fost cei doi care au reușit să câștige. Atfel, aceștia au fost protejați de emoția nominalizării și au avut ocazia de a face câte o propunere de concurent care ar putea părăsi competiția.

Ajunși la Consiliul de Nominalizare, Faimoșii au avut opțiunea de a vota doar bărbații, numărul fetelor din echipă fiind deja foarte redus. Cei trei care au ajuns la votul celor de acasă sunt Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles.

Ca de fiecare dată, show-ul Survivor a fost lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:29 – 23:27, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.1 puncte de audiență și 14.7% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20:52, peste 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Astăzi, de la 20:30, cea mai puternică aventură revine la PRO TV! Concurenții vor intra din nou în joc pentru o recompensă care îi va face să lupte până în ultima clipă. Cine va avea câștig de cauză și se va întoarce în tabără cu un premiu important?

Ce au votat cei de acasă și cine va părăsi competiția dintre cei trei nominalizați, aflăm în doar câteva ore. Echipa Faimoșilor va rămâne cu doar 8 concurenți!

După finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow. În această seară, două foste concurente vor veni în platou pentru a comenta ultimele întâmplări!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, un joc spectaculos și o nouă eliminare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.