Începând de luni, 7 februarie 2022, ora 14:40, Cartoon Network va difuza un episod special din Craig și dumbrava. Episodul este format din 5 părți. De asemenea, copiii se vor bucura de o serie de episoade din sezoanele vechi, numită „Prietenii dumbrăvii”.

Craig și prietenii săi vor fi alături de cei mici într-un episod special, format din 5 părți. Episodul se numește „Capturează steagul” și reprezintă finalul sezonului 3.

În prima parte a episodului special, din cauza unor circumstanțe misterioase, apar probleme la Copacul Hârjoană. Craig încearcă să salveze situația.

 

Totodată, pentru cei ce au urmărit cu drag serialul, Cartoon Network le-a pregătit episoade din sezoanele vechi. Astfel, cine-i trist că sezonul 3 se încheie va putea urmări, după, momentele „Prietenii dumbrăvii”.

 

Despre Craig și dumbrava

Seria originală Cartoon Network, Craig și dumbrava, urmărește aventurile lui Craig și ale celor mai buni prieteni ai săi, Kelsey și JP. Cei trei ajung pe un tărâm sălbatic numit Dumbrava – un loc plin de acțiune și povești uluitoare, în care triburi conduse de copii domnesc peste forturi din copaci și rampe pentru biciclete, alcătuind o întreagă societate.

 

Fiecare episod le găsește pe cele trei personaje aventurându-se în zone neexplorate ale dumbrăvii, întâlnind noi „Copii ai dumbrăvii”, fie pur și simplu au probleme de rezolvat între ei.

 

Episodul special va fi difuzat luni, 7 februarie de la 14:40.

Episoadele din sezoanele anterioare vor fi difuzate zilnic, începând cu 14:40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.