HaHaHa Production începe anul cu success și produce deja 3 HIT-uri care se mențin simultan în trendingul românesc, consolidând astfel poziția casei de discuri ca lider în producție muzicală. Compania se pregătește de lansarea a numeroase proiecte atât în industria muzicală, cât și în entertainment, proiectând o viziune de viitor pentru business-ul global al HaHaHa Production, angrenând toate diviziile sale interne: producție muzicală, artist management și marketing.

Noul HIT al Andrei, Pas cu Pas urcă rapid în topuri. Produsă în studiourile HaHaHa Production de către Lucian Nagy și Șerban Cazan, melodia surprinde dragostea autentică de cuplu. Lansată într-un context apropiat îndrăgostiților, Valentine`s Day și Dragobetele, piesa este deja ascultată de un număr impresionant de fani.

La succesul piesei au contribuit:
Muzica: Flavia Zoe, Lucian Nagy, Serban Cazan, Roland Kiss, Gabriel Stanoiu
Text: Flavia Zoe
Producatori: Lucian Nagy, Serban Cazan
Mix & Master: Serban Cazan, Gabriel Stanoiu

Piesa care ocupa locul 1 in trendingul general din România, Fructul interzis lansată de Cabron ft. Theo Rose surprinde printr-o colaborare neașteptată a celor doi artiști, care reușesc să formeze o echipă perfectă, completându-se reciproc în noul HIT. Piesa surprinde insight-urile unei povești de dragoste pline de aparențe. Se vorbește despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne, pe care oamenii aleg să le evite și să închidă ochii.

Produsă în studiouile HaHaHa Production, succesul piesei a fost asigurat de o întreagă echipă de artiști, producători și songwriteri:

Muzica: Dorian Micu, Minculescu Alexandru (CABRON), Andrei Tiberiu- Maria, Florin Boka ( Feenom), Roland Kiss, Lucian Nagy, Serban Cazan Text: Minculescu Alexandru (CABRON) , Dorian Micu, Andrei Tiberiu- Maria
Productie: Florin Boka ( Feenom), Roland Kiss, Lucian Nagy, Serban Cazan, Minculescu Alexandru (CABRON)
Mix: Florin Boka ( Feenom), Lucian Nagy Master: Erwin Maas

Un proiect surprinzator, cu un concept inedit în România, serialul muzical de trending al lui Smiley, “Mai mult de-o viață, continuă și anul acesta cu episodul 4. Disponibil pe canalul de YouTube al artistului Smiley, proiectul are o poveste suprinzătoare, cu personaje-cheie printre care DOC și Gina Pistol. Serialul muzical introduce fanii într-o călătorie neașteptată în timp. Povestea începe în vremuri nostalgice, iar finalul din prezent va fi unul surpiză.  Episodul 4 al serialului va fi lansat curând. Pentru cei care doresc sa fie la curent cu evenimentele din serial pot vedea episoadele lansate pe YouTube:

Episodul 1: Smiley x DOC – Locul sfinteste omul
➡: https://youtu.be/zicfUSd4raU
Echipa: Text: Dorian Micu, Vlad Munteanu (DOC), Andrei Tiberiu Maria (Smiley)
Muzică: Dorian Micu, Vlad Munteanu (DOC), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Chopsticks, Roland Kiss
Producție: Chopsticks

Episodul 2: Smiley – Nu mai exista dup-aia
➡: https://youtu.be/PrbrCR5cEPs
Echipa: Muzica: Andrei Tiberiu Maria, Vlad Munteanu (Doc), Dorian Micu, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss
Text: Andrei Tiberiu Maria, Vlad Munteanu (Doc), Dorian Micu
Productie: Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss
Styling: Irina Voinea
Assistant Stylist: Andreea Neagu

Episodul 3: Smiley – Purtat de vant
➡: https://youtu.be/WmLwU6VyiTE
Echipa: Muzica: Andrei Tiberiu Maria, Alexandru Stancu (Juno), Vladimir Coman-Popescu
Text: Andrei Tiberiu Maria, Alexandru Stancu (Juno)
Productie: Chopsticks

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.