Miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30, începe al treilea sezon al show-ului Imperiul Leilor. Investitorii sunt mai pregătiți ca niciodată să finanțeze cele mai ingenioase idei de afaceri și să inspire milioane de români cu deciziile lor. Dr. Wargha Enayati este unul dintre cei cinci lei care se vor lupta pentru proiecte revoluționare. Fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City este pregătit să investească în afaceri ce contribuie la binele societății.

 

Cu peste 25 de ani de experiență în business, dar în special în domeniul medical, Dr. Wargha Enayati se consideră o persoană „interesată să aducă binele în societate. Cineva care iubește foarte mult oamenii și încearcă să aducă oamenii laolaltă” și este interesat să investească business-uri care ar aduce un folos comunității: „Nu aș investi niciodată în orice este limitativ și mi-ar aduce beneficii numai mie”.

 

Investitorul susține că cea mai importantă calitate a oamenilor cu care lucrează este aceea de a fi „oameni de încredere” care duc lucrurile până la capăt”.

 

În ceea ce privește criteriile în funcție de care se ghidează în afaceri, dr. Wargha Enayati declară că cei mai importanți indicatori sunt oamenii, valoarea adusă societății și profitul: „Dacă mă gândesc la trei criterii care mă ghidează în afaceri, ar fi, în primul rând, persoana cu care trebuie să lucrez. În al doilea rând, trebuie să văd că această afacere aduce un plus valoare în societate, că are un impact social. Și după aceea, să fie bazată pe logică, să fie sustenabilă pe termen lung și să aducă profit”, a spus acesta.

 

Ce business-uri vor descoperi cei cinci investitori în cel de-al treilea sezon Imperiul Leilor, dar și pentru ce idei se vor lupta aceștia, vedem începând de miercuri, 9 februarie, la PRO TV și online, pe VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.