De-a lungul celor 8 sezoane, echipa Visuri la cheie a schimbat viața a zeci de familii! Împreună am reușit să transformăm visuri în realitate și continuăm drumul și anul acesta. Echipa este pregătită de noi renovări, dar stă în puterea tuturor să dea o mână de ajutor. Dacă știți o familie care are nevoie de noi, spuneți-ne povestea aici: visurilacheie.protv.ro. Dragoș Bucur și arhitecții sunt gata de transformare.

 

„Începem sezonul 9 Visuri la cheie, iar asta mă bucură foarte mult pentru că am avut ocazia, în acești ani, să cunoaștem familii care sunt adevărate exemple pentru societate. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor să ne spună povestea lor, pentru că noi suntem pregătiți de renovare și abia așteptăm să-i cunoaștem”, a spus Dragoș Bucur.

 

Poveștile familiilor pe care le-am cunoscut au fost adevărate lecții, atât pentru echipă, cât și pentru telespectatori. Copii care s-au maturizat înainte de vreme au devenit exemple de putere și voință pentru cei de acasă. Iubirea pentru familie, empatia pentru cei din jur și tăria cu care reușesc să depășească toate obstacolele vieții au fost cele care i-au adus în punctul în care să se bucure de o renovare de vis.

 

Autocarul a pornit pe drumul visurilor și echipa este pregătită să cunoască noi povești și să facă față unor provocări în materie de arhitectură și design, așa că nu ezitați să ne faceți cunoștință cu familii care au nevoie de ajutorul nostru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.