Asculta piesa aici: https://alexandrastan.lnk.to/MrSaxobeatPR

„Mr. Saxobeat”, hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify.
După ce în noiembrie 2020, piesa „Mr. Saxobeat” înregistra 200.000.000 de ascultări pe Spotify, la doar 15 luni distanță, aceasta stabilește un nou record, acumulând peste 300.000.000 de ascultări pe Spotify.

„Mr. Saxobeat” continuă să fie singura piesă a unui artist român care atinge această performanță, deși a fost lansată în urmă cu 11 ani. În plus, piesa stabilește recorduri și pe YouTube, unde a strâns un total de peste 1,2 miliarde de vizualizări pe diversele canale oficiale de YouTube.

Alexandra Stan a declarat:
Wow, in ultimele 15 luni, piesa mea Mr. Saxobeat. a adunat inca 100.000.000 ascultari, iar in total are peste 300 milioane ascultari. Sunt cifre foarte mari, mi-e si greu sa le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granite, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Ma bucura faptul ca, prin platformele digitale, noi, artistii, am continuat sa bucuram si sa sensibilizam prin muzica, chiar daca pandemia ne-a pus pe pauza concertele si intalnirile live cu fanii. Sunt recunoscatoare pentru tot”.

Piesa este inclusă pe albumul „Saxobeats”, lansat în 2011, de pe care Alexandra Stan a mai lansat hit-uri precum „1.000.000″, „Get Back (ASAP), sau single-ul de debut – „Lollipop (Param Pam Pam)”.

Recent, Alexandra Stan a lansat în luna octombrie a anului 2021 piesa „Tokyo”, extrasă de pe albumul „Rainbows”, care urmează să fie lansat în prima jumătate a anului 2022. Tot în 2021, Alexandra a lansat piesa în română, „Aleasa”, și single-ul „Come Into My World”, în colaborare cu renumitele surori DJ, NERVO. De asemenea, aceasta a lucrat și împreună cu Faustix și Zookeepers pentru piesa „Future Calling”.

Link YouTube „Mr. Saxobeat”: https://www.youtube.com/watch?v=nwsewSMWIas

Alexandra Stan şi-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, cand a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanţă, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artişti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva şi a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.