Doar trei ediții ne mai despart de Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D. În ultima bătălie stilistică majoră, înaintea de Marea Finală de sâmbătă viitoare, 5 februarie, cele șase celebrități – Amna, Bella Santiago, Adina Halas, Ruxi, Raluca Dumitru și Viviana Sposub – vor fi la un pas de a întra în lupta decisivă pentru marele premiu de 100.000 de lei și titlul de Cea mai stilată Celebritate din România.

Bătălia stilistică în edițiile premergătoare Semifinalei de sâmbătă este tot mai intensă, concurentele vor face totul pentru a demonstra că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în Finală.

Ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” este presărată cu momente unice, extravagante, cu emoție, dar și tensiune la maximum, cu atât mai mult cu cât Marea Finală se apropie cu pași repezi.

Ilinca Vandici le îndeamnă pe cele șase concurente să acorde o atenție sporită ținutelor vestimentare, cea care va reuși în această
Semifinală să fie în fruntea clasamentului se va califica automat în Marea Finală de pe 5 februarie.

“Ce e foarte important și ce vreau din suflet să vă rog este să va concentrați pe ținute. O ținută bună vă poate aduce într-o zi 4 stele, ca să nu mai vorbim despre stele bonus pe care le puteți primi în Semifinală, în urma notelor din partea juraților. Automat, stelele vă propulsează în fruntea clasamentului. Cea care reușește să se claseze acolo primește imunitate și automat bilet către Marea Finală”, anunță Ilinca Vandici.

În această seară, imediat după serialul “Fiica ambasadorului”, concuretele vor avea de înfruntat o nouă bătălie stilistică, rămâne de văzut câte stele vor reuși acestea să își adjudece din partea juraților.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.