Cu fiecare ediție, jocurile devin tot mai complicate, iar implicarea concurenților este esențială pentru a reuși să adune victorii! Aseară, pe o căldură aridă, Faimoșii și Războinicii au oferit un spectacol incredibil și au ajuns pentru prima dată în fața ștafetei, la scorul de 9 la 9. Mânați de dorința de a fi linișitiți pentru a doua săptămână la rând, Războinicii au reușit să învingă, așa că la Consiliul de Nominalizare au ajuns tot Faimoșii.
Într-o atmosferă încărcată de emoție, Daniel Pavel a dat startul Consiliul cu o veste dură pentru Roxana Ciuhulescu: ”Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic și a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”.
Cu un concurent în minus deja, Faimoșii au trecut la etapa nominalizărilor, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiția în această seară.
Și de această dată, show-ul Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 26.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 16.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20:49, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.
De la 20:30, show-ul fenomen revine la PRO TV! Cele două echipe se vor lupta pentru o nouă recompensă extrem de importantă. Vor reuși Războinicii să lege o nouă victorie sau Faimoșii vor trece peste seara dificilă și vor câștiga o nouă recompensă?
Un al treilea concurent din tabăra Faimoșilor va pleca curând spre casă! Ce a decis publicul cu privire la soarta Andreei, Otiliei și a lui Robert în competiție, aflăm de la 20:30.
După finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow.
Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, un joc spectaculos și o nouă eliminare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.