DJ Project începe anul 2022 în forță și lansează prima piesă “La timpul lor”, într-o super colaboare cu EMAA, una din cele mai urmărite artiste din România în acest moment. Producțiile inegalabile ale lui Gino și Maxx, plus vocile de neconfundat înregistrate de EMAA, fac din melodie o certitudine în playlist-urile noastre.

Versurile și muzica au fost compuse de către Andy Platon, Gino Manzotti și EMAA. Videoclipul a fost regizat de Kobzzon, alături de Paul Tatcu în calitate de DOP, iar montajul și editarea au fost făcute de Monolit Studio. Producția video a fost asigurată de Loops Production.

“EMAA este în vederea nostră de o bună perioadă de vreme. Piesele pe care le-a scris și lansat ne-au convins că o colaborare DJ Project feat. EMAA ar fi o adevărată aventură pentru toți. Ne bucurăm că a fost foarte receptivă, iar lucrul în studio a decurs perfect. Sperăm să vă bucurăm inimile cu acestă melodie” au declarat Gino și Maxx de la DJ Project.

“DJ Project reprezintă unul dintre cele mai longevive proiecte românești și deși mare parte din piesă a fost deja scrisă, pentru mine a fost o provocare drăguță să îmi aduc aportul și să legăm până la final, colaboararea în sine” a declarat EMAA despre piesă.

DJ Project este un proiect muzical alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și Dj Maxx (Ovidiu Florea) ambii fiind atât DJ, cât și producători. S-au bucurat de un succes enorm atunci când 6 din 21 de piese lansate au urcat pe prima poziție în topurile muzicale naționale. De asemenea, piesele „Parte din tine” în colaborare cu Roxen și „Inimă nebună” în colaborare cu MIRA, au ajuns No. 1 în topurile radio și TV. Pe parcursul evoluției proiectului, DJ Project a devenit un fenomen în industria muzicală din România.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Personalitatea ei complexă îi permite să scrie sentimente diverse și personale pentru fiecare ascultător în parte. A început cu poezie în liceu, iar acum acea poezie s-a mutat în difuzoarele noastre. În calitate de songwriter, EMAA a colaborat cu Silent Strike, Deliric, BAB și Armies. Colaborarea cu Silent Strike a avut un impact imens în cariera ei, fiind și unul dintre motivele pentru care s-a mutat în București: “Am lucrat împreună pe două dintre albumele lui Silent, apoi a venit Deliric și show-ul TV <<Hackerville>>”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.