Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Cea mai nouă piesă din proiectul Friday Raggaeton, lansată împreună cu Sprint Music se numește „Subelo” și este o colaborare foarte specială pentru Mr. VIK și J Yolo. Pentru că cei doi soliști compozitori sunt și prieteni foarte buni având în spate mulți ani de amiciție frumoasă.

Dacă este vineri atunci este Friday Raggaeton și Mr. Vik revine cu noutăți muzicale, o colaborare cu J. Yolo, prieten extrem de vechi, cu care lansează „Subelo”. „Numele melodiei te duce cu gandul la „dă volumul mai tare DJ”, subiectul e de distracție, ca să danseze fetele mai tare. J. Yolo a fost deschis la idee, am filmat și un videoclip care a ieșit destul de bine și sper să aibă succes. Piesa este compusă în totalitate de mine, eu am scris-o, am făcut și partea de instrumental, compoziție, mix masterul e făcut de Alexandru Truță, iar videoclipul este făcut în regia mea și filmat cu Baltag Ioan și Octavian Lucian. Este o piesă specială pentru că J. Yolo este un prieten de-al meu mai vechi cu care am început să facem muzică împreună, din facultate. Noi am fost la Ion Mincu, la Arhitectură, am și dat examenele în aceleași săli.

Și apoi ne-am cunoscut prin intermediul muzicii. După aceea el a făcut „Zale” împreună cu Raku și apoi s-a format CBC-ul (Chil Brothers Crew) din care am făcut și eu parte în care mai era Pacha Man, Mike Diamonds, Camuflaj și mulți alții. Cu ei am colaborat ani de zile, am apărut în videoclipurile lor.

Mă bucur mult de colaborarea cu el pentru că în anii ăștia am făcut multe instrumentale împreună dar nu am făcut niciodată o piesă până la final împreună. Am tot tras piese dar nu s-a concretizat într-una anume. Și uite că, după aproape 20 de ani, am făcut piesa asta cu el”, ne-a spus Mr.Vik foarte încântat.

https://www.youtube.com/watch?v=TZfZf3sZxZ4&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.