Wrs, o prezență exotică în peisajul muzical, lansează încă o piesă în acest început de 2022. Este vorba de single-ul “Dalia” ce anunță viitorul său EP – MANDALA. Într-un ianuarie friguros, “Dalia” este o mică scăpare spre stările verii.

Piesa a fost compusă de către wrs, EMAA și Alex Ghinea, iar de producția piesei s-a ocupat Alex Ghinea.

“Dalia este aici și sper să vă fure inimile! Mă bucur tare mult că în sfârșit a venit ziua lansării și că pot să împărtășesc cu voi o altă mică bucățică din sufletul meu. Am filmat videoclipul împreună cu Paul Moldovan în Maroc, în Deșertul Sahara, acolo unde s-au filmat și scene din Prince of Persia și Game of Thrones, așa că sper să vă placă cel puțin la fel de mult ca și mie. Enjoy!” ne-a spus wrs despre noua lui piesă.

Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiindu-și si propriul regizor la acest videoclip; Paul Moldovan a fost DP în acest proiect, iar locația este Deșertul Sahara în Maroc. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.