“Bravo, ai stil! Celebrities”, cel de-al șaptelea sezon al emisiunii care a reunit în rândul concurentelor pe unele dintre cele mai iubite celebrități feminine din România, ajunge la final pe 5 februarie. După luni de zile de competiție, timp în care au demonstrat, atât juraților cât și telespectatorilor, că își merită locul în concurs, duelandu-se stilistic, concurentele mai au de străbătut foarte puțin din această călătorie extraordinară.

Câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului va fi desemnată în direct, în urma voturilor primite de la telespectatori, și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Inainte de Marea Finală, difuzată sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00, concurentele Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub vor avea de înfruntat o bătălie stilistică majoră  în Semifinala ce se anunță extrem de tensionată și care va putea fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20:00.

Aflat la cel de-al șaptelea sezon, “Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea, a devenit rapid un fenomen național, generând comunități uriașe în mediul online, adevărate fan cluburi de sute de mii de iubitori ai show-ului.  Concurentele care au pășit în platoul emisiunii, în fiecare sezon al producției, au atras atenția unei țări întregi prin curaj, spontaneitate, atitudine și modul în care își pun în valoare personalitatea prin ținute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.