Jocul este tot mai serios, iar concurenții au început să înțeleagă că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nu se așteptau! Aseară, Faimoșii și Războinicii au avut parte de prima lor întâlnire în cadrul unui joc de imunitate. Cu gândul la rămânerea în competiție, membrii fiecărei echipe au dat tot ce au avut mai bun și au oferit un spectacol de neratat.

După o confruntare încheiată la scorul de 10 la 6 pentru Războinici, Faimoșii s-au văzut nevoiți să treacă într-o nouă provocare: cea pentru imunitatea individuală. Cei care au reușit să-și adjudece liniștea la Consiliul de nominalizare au fost Emil Rengle și Elena Chiriac.

Ceea ce a urmat a dus emoțiile la cel mai înalt nivel. Faimoșii au decis să-și deschidă sufletul și au scos la iveală primele probleme care au apărut între ei. Cum se vor rezolva aflăm în următoarele ediții. La finalul serii, Roxana Ciuhulescu, Xonia și Cătălin Zmărăndescu și-au auzit numele și au fost propuși pentru eliminare.

Cea de-a doua ediție a show-ului Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.2 puncte de rating și 30.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 16.8% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20:57, peste 2.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Aventura continuă, de la 20:30, mai grea și mai puternică. Înainte de a reveni în sala de Consiliu, concurenții se vor întoarce pe traseu pentru o probă cu o recompensă extrem de motivantă. Dacă Războinicii își vor continua parcursul de victorii, descoperim curând.

Cine va fi primul concurent votat de public pentru a pleca acasă? Să fie oare sfârșitul de drum pentru Roxana, Xonia sau Cătălin? Nu ratați deznodământul alegerii făcute de telespectatori, în această seară.

Ca de fiecare dată, după finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, prima eliminare din cadrul show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.