Dora Gaitanovici prezinta noul single, “Ana”, melodie participanta in cadrul Selectiei Nationale a concursului Eurovision. Din momentul in care a fost prezentata public de catre postul national de televiziune, melodia „Ana” s-a regasit in topurile fanilor celebrului concurs.

“Ana” este desprinsă, fără discuție, din mitul universal al creației, apărut la noi sub forma legendei mesterului Manole! Dar piesa mea vrea mai mult decât atât, este despre stropul de Ană care există în fiecare individ, despre faptul că de multe ori ne subapreciem propriile forțe și ajungem sa depindem de altii, pâna cand ne simțim cumva ziditi, inconjurati de ziduri construite in jur! Si atunci trebuie sa le spargem cumva, să le dărâmăm, nicidecum să ne lăsăm captivi! Este o invitație la dezlegarea propriei frumuseți și a propriilor forțe: „doar la mine-i cheia dorului”! Dorul fiind cea mai mare forță din univers (in rand cu cele patru forțe fundamentale).
A venit firesc, ca un răspuns la “Manole”, care a fost cântată  în premieră într-un live session la “Diud, where is my tune?!”, a declarat Dora.

“Ana” va face parte dintr-o serie de piese cu glas de baladă, ancorate în realitatea din prezent, fiind o invitație la eliberarea propriilor forțe ce stau să fie zidite.
Povestea ei o veți auzi la Eurovision și, în mai puțin de o săptămână, pe scena din Club Expirat.
Biletele sunt încă disponibile, în număr limitat, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/70205/

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România 2020 și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt “El nu ma vrea”, “Colț de lună” și “Eu te las” (in colaborare cu What’s UP).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.