După succesul avut cu melodia „Ea știe”, la care a colaborat cu Ralflo, în calitate de solist și producător, Beatrice Dragnea lansează acum o nouă surpriză muzicală. Este vorba de piesa „Când mi-e dor de noi” iar cei doi artiști speră și de data aceasta să aibă succes cu noua lor creație muzicală scoasă împreună cu Sprint Music.

La început de an Beatrice Dragnea revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă la care a colaborat tot cu solistul și producătorul Ralflo. Aceasta se numește „Când mi-e dor de noi” și cei doi, împreună cu Aura Gheorghe, care a făcut textul melodiei, George Popa care s-a ocupat de Mix-Master și Claudiu Stan de la MVPEntertainment care a regizat videoclipul au lansat noua piesă sub egida Sprint Music.  „Am colaborat cu mare drag cu Ralflo. Facem asta de ceva timp și consider că atunci când lucrezi cu oameni talentați și pasionați ca Ralflo, care este și un artist extraordinar dar și un producător foarte bun, clar se vede că rezultatul este unul extraordinar. Dacă ai o echipă bună lucrurile ies cum trebuie. Și asta îmi doresc de la această piesă. Melodia este extraordinară iar videoclipul a ieșit foarte tare, el fiind regizat de Claudiu Stan cu care deja colaborez de ceva vreme. Sunt mulțumită că lucrez cu niște oameni care îmi dau o stare de bine și mă simt relaxată în preajma lor. Din categoria întâmplărilor neprevăzute pot spune că la filmările pentru acest videoclip la care am filmat câteva ore, la un moment dat s-a adus și un ventilator uriaș care să-mi fluture părul, însă a doua zi m-am trezit cu dureri de urechi”, a povestit solista. Beatrice Dragnea își dorește ca anul acesta să aibă parte de cele mai multe realizări pe toate planurile și să aibă cât mai multe hituri, emisiuni și concerte. Și noi piese la care să colaboreze din nou cu Ralflo, poate chiar câte una pe lună.

Cine este Beatrice Dragnea?

“Sunt un om simplu, care se bucură de lucruri simple, am crescut cu muzică, fac muzică și vreau să împărtășesc cu voi toți bucuria pentru muzică. De mică îmi doream să fiu pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam la TV, la radio sau la casetofon. La vârsta de 15 ani am vrut să studiez la nivel profesional, am optat pentru liceul de muzică “George Enescu” la secția de jazz, iar după aceea am dat la Conservator secția Compoziție jazz-muzică ușoară! Mama este cea care m-a îndrumat să studiez jazz-ul, eu i-am ascultat sfatul și consider că am făcut cea mai bună alegere! Iubesc muzica și îmi doresc să aduc bucurie în sufletul tuturor pentru că doar muzica ne unește!”, se descrie artista cu o voce de invidiat.

https://www.youtube.com/watch?v=nZ0JYYotz1g&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.