Serialul dramă Superputeri (Powers) debutează din 17 ianuarie, pe AXN. Cele două sezoane ale producției vor fi difuzate consecutiv, câte două episoade în fiecare luni seara, de la ora 21.00.

Într-o societate consumeristă și superficială, guvernată de cultura paparazzi, există supereroi, care nu își folosesc mereu puterile în direcția bună.

Astfel, această nouă generație de supereroi este lipsită de substanță, extrem de mercantilă și mereu în căutare de profit, fiind deseori susținută de interesele ascunse ale unor companii. Aceștia zboară deasupra orașului Los Angeles, impunându-și puterile asupra maselor de oameni obișnuiți, care se tem de ei, dar care, totodată, îi idolatrizează.

Pentru a putea contracara acțiunile acestora și a menține lucrurile pe un făgaș cât de cât normal, poliția L.A. a înființat o noua divizie, numită Superputeri, formată din agenți suficient de curajoși pentru a se confrunta cu noii idoli.

Christian Walker este un personaj carismatic, cu aer de rockstar și multe fițe. A fost un Superstar în cadrul elitei de eroi, dar căruia i-au fost luate puterile în mijlocul unei lupte violente cu fostul său mentor, Wolfe. Acest lucru nu l-a făcut să renunțe și astfel, s-a reinventat ca detectiv în cadrul departamentul de omucideri, unde își folosește expertiza unică să investigheze crime, în timp ce caută cu disperare să-și recupereze puterile și fosta glorie. Lui Christian i se alătură Deena Pilgrim, un detectiv minune, cu un stil aparte și plin de sarcasm. Deena este fiica unui legendar om al legii și noua membră a diviziei, unde își folosește instinctele incredibile, atenția pentru detalii și abilitatea de a doborî în luptă răufăcători mult mai mari ca ea.

Cei doi primesc misiunea de a investiga noile cazuri în care sunt implicați supereroii de la Căpitanul Emile Cross.

Wolfe, Johhny Royalle și Retro Girl sunt printre cei mai puternici, cunoscuți și controversați eroi. Johhny are o minte criminală, precum și abilitatea de a se teleporta dintr-un loc în altul. Carismatic și mortal, Johhny are un zâmbet cuceritor și o capacitate de a iubi, care se dovedește a fi propriul călcâi al lui Ahile.

 

Retro Girl este, fără îndoială, superstarul grupului, simbolul justiției, altruismului, dar și foarte perspicace în zona business. Disponibilitatea ei de a se expune riscurilor pentru binele celor din jur este egalată doar de abilitatea ei de a-și gestiona brandul personal la nivel global, precum și nenumăratele contracte de imagine.

Wolfe este tipologia de erou care bântuie nu doar coșmarurile, dar terorizează și pe timpul zilei. Fost criminal în serie, extrem de periculos, acesta și-a petrecut ultimele două decenii într-o închisoare de maximă siguranță, unde puterile i-au fost ținute în frâu prin intermediul unor brutale intervenții chirurgicale. Acum, acesta se află la granița nebuniei și încearcă să-și impună propria filozofie printre ceilalți supereroi. Totodată, acesta are o legătură indestructibilă cu Charlie, care le va cauza probleme amândurora.

Sharlto Copley, Susan Heyward, Noah Taylor, Eddie Izzard, Michelle Forbes și Adam Godley formează distribuția noului serial, produs de Sony Pictures Television, cu Charlie Huston (Skinner, Sleepless) și Rémi Aubuchon ( Falling Skies, SGU Stargate Universe) producători executivi.  Creatorii de benzi desenate, Brian Michael Bendis și Michael Avon Oeming, sunt creatorii serialului și, totodată, producători executivi.

Cum ar arată o lume în care supereroii sunt de fapt, personajele negative? Ce s-ar întâmpla dacă aceștia își folosesc puterile ca o scuză pentru crime, infracțiuni sau înțelegeri dubioase? Răspunsurile la aceste întrebări incomode vor putea fi aflate, odată cu premiera Superputeri (Powers), din 17 ianuarie, lunea, de la ora 21.00, la AXN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.