The Weeknd a lansat albumul “Dawn FM”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DawnFMPR

The Weeknd a lansat albumul “Dawn FM”. Acesta contine 16 piese, in care artistul canadian colaboreaza cu Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never si Jim Carrey. Noul proiect a fost anuntat in 2021, cand The Weeknd a facut mai multe referiri in cadrul interviurilor pentru Rolling Stone, Variety, dar si pe platformele sale de social media. Single-ul “Take My Breath” a fost lansat pe 6 august. Artistul a publicat coperta oficiala a albumului pe 4 ianuarie, iar in urmatoarea zi acesta a facut public tracklist-ul.

Cantaretul canadian a aparut in „103.5 Dawn FM”, o experiena de live stream care a fost difuzata exclusiv pe canalul Amazon Music de pe Twitch si in aplicatia Amazon Music. Produsele exclusive pentru eveniment, inclusiv un hanorac, tricou si bluza in editie limitata, sunt disponibile acum pe amazon.com/theweeknd si in aplicatia Amazon Music. Fanii vor putea achiziționa produsele pentru urmatoarele 48 de ore.

Dawn FM Track Listing:
1. Dawn FM
2. Gasoline
3. How Do I Make You Love Me?
4. Take My Breath
5. Sacrifice
6. A Tale By Quincy (feat. Quincy Jones)
7. Out of Time
8. Here We Go…Again (feat. Tyler, The Creator)
9. Best Friends
10. Is There Someone Else?
11. Starry Eyes
12. Every Angel is Terrifying
13. Don’t Break My Heart
14. I Heard You’re Married (feat. Lil Wayne)
15. Less Than Zero
16. Phantom Regret (feat. Jim Carrey)

 

Stream / Download

 

 

 

 

PAULA JIVÉN cântă despre dezavantajele materialismului în noul său single „Say That”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SayThatPR

Cântăreața și compozitoarea suedeză, Paula Jivén, crează muzică pop originală și captivantă, fiecare piesă luând naștere din imaginația ei fără limite. La doar 18 ani, aceasta a căpătat deja o voce importantă în postura ei de artistă, o voce care sfidează toate așteptările și care este ghidată de instinctele jucăușe și îndrăznețe ale cântăreței. Având țelul de a „sfida confortabilul și de a aduce liniște celor neliniștiți”, Jivén este pregătită să lanseze un material de debut care să-i evidențieze talentul ei inedit de relatare. Vocea ei captivantă a fost pusă sub lumina reflectoarelor în 2021 prin single-ul ei de debut „What Are You Hungry For”. Jivén își începe anul 2022 cu noul său single, „Say That”, o piesă pop despre materialism, lansată astăzi, 7 ianuarie.

Paula Jivén a explicat mesajului melodiei:
„Say That este o piesă pe care am scris-o într-un moment special din viața mea. Abia ce împlinisem 16 ani, eram în LA pentru o călătorie de compoziție, lucrând cu oameni pe care îi admir și având întâlniri în clădiri impresionante în care se aflau case de discuri. Aveam în sfârșit oportunitatea să fac lucruri pe care le visam de foarte mult timp! Dar simțeam că ceva nu este în regulă. Cred că a fost pentru prima dată când am conștientizat dezavantajele materialismului și acest lucru m-a copleșit în cel mai ciudat mod.

Am simțit că deși aveam așa de multe lucruri, încă îmi lipsea ceva. Cred că așa se simt toți oamenii. Niciodată nu pare să avem suficient. Și când crezi că le ai pe toate, încă nu este de ajuns, și nici măcar nu poți să vorbești despre acest aspect. Aceasta este și inspirația pentru titlul piesei. Era un sentiment care mă frământa, dar nu puteam să găsesc o modalitate să vorbesc despre acest subiect fără să simt că aș fi părut nerecunoscătoare. Să scriu despre aceste lucruri a fost o modalitate sănătoasă de a dezvălui toate aceste gânduri într-un mediu care mă face să mă simt în siguranță. Acest proces m-a ajutat să realizez că este un privilegiu să mă confrunt cu aceste probeme, dar că este ok să am aceste sentimente.

În 2018, Paula Jivén s-a făcut remarcată prin prima ei apariție la TV, la frageda vârstă de 13 ani, când a primit golden buzzer-ul de la Bianca Ingrosso, în cadrul emisiunii „Sweden’s Got Talent” pentru interpretarea piesei „Billie Jean”. Înregistrarea a devenit virală și a acumulat până în prezent peste patru milioane de vizualizări. Paula și-a creat o comunitate loială pe TikTok, unde își ține la curent fanii. Aceasta a spus: „Am o mulțime de fete tinere care mă urmăresc și pentru mine este important să le arăt că ele pot fi oricine își doresc să fie – ele pot fi ele însăși infiderent de situație. Încerc să fiu onestă și directă cu ele și același lucru se aplică și în muzica mea. Mereu vreau să fiu pe cât se poate de autentică în piesele mele, pentru ca atunci când le asculți, să le și simți”.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Jonas Blue face echipa cu trupa Why Don’t We pentru piesa “Don’t Wake Me Up”

https://umusic.lnk.to/DontWakeMeUpPR

Jonas Blue face echipa cu trupa Why Don’t We pentru piesa “Don’t Wake Me Up”, fiind prima lansare de pe noul proiect colaborativ al lui Jonas Blue. Acest album va fi realizat impreuna cu artisti din toata lumea, iar tema va fi unitatea si pozitivitatea, un mesaj crucial de care este nevoie in lume mai mult ca niciodata acum, fiind si un sinonim cu muzica lui Jonas si cu cariera sa de mare succes de pana acum.

Noua piesa este bazata pe pian si chitara, formand o melodie captivanta cantata de una dintre cele mai interesante trupe de baieti din lume. “Am vrut sa colaborez cu Why Don’t We din 2019, de cand ei m-au scris prima data pe Twitter. Piesa este despre gasirea iubirii adevarate in visul tau”, a spus Jonas Blue despre colaborare.

Corbyn Besson din trupa Why Don’t We a declarat ca: “Lukas Costas m-a sunat intr-o noapte sa ma intrebe daca vreau sa inregistrez niste versuri peste o balada. Dupa ce am terminat, am aratat proiectul colegiilor mei. Acestia au fost incantati si apoi am luat legatura cu Jonas Blue pentru a termina melodia.”

Jonas Blue are o cariera impresionanta, acumuland peste 130 de discuri de platina in toata lumea. Hit-urile “Fast Car”, “Perfect Strangers”, “Mama” si “Polaroid” impreuna cu Liam Payne sunt cele mai populare melodii ale artistului. Acesta a produs si piesa “My Head & My Heart” a artistei Ava Max. Jonas a acumulat peste 14 miliarde de stream-uri si a vandut peste 70 milioane de single-uri. In 2021, artistul a concertat la Exist Festival si Creamfields, devenind DJ-ul rezident al clubului Zouk din Las Vegas. Pentru 2022 Jonas a pregatit un tuneu in Japonia, dar si multe alte surprize.

Why Don’t We a debutat in 2016, iar de atunci trupa a strans peste 3 miliarde stream-uri in toata lumea, peste 900 milioane de vizualizari pe YouTube, peste 6 milioane de urmaritori pe Instagram, 2 piese certificate cu discul de platina in SUA, 5 melodii certificate cu discul de aur in SUA, iar 2 albume au debutat in Top 10 Billboard 200. Formatia este formata din Daniel Seavey, Corbyn Besson, Jonah Marais, Jack Avery si Zach Herron.

 

Stream/Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.