Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a continuat și săptămâna aceasta într-o zonă cu totul și cu totul specială din România, în comuna Botiza. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Nea Mărin a preluat rolul de primar și i-a pus la muncă pe Ruby, Shift, Lino Golden și Jador, dar și pe Liviu și Andrei, consilierii săi. Chiar dacă săptămâna din Botiza a fost presărată cu multe momente tensionate între tabere, în cele din urmă vedetele și-au luat rolul în serios și au organizat un târg cu meșterii populari ai zonei și un spectacol cu artiști locali. Au cântat, au dansat și au reușit să realizeze un spectacol care nu a impresionat doar publicul, ci și pe Nea Mărin: ”Cred că a ieșit cel mai frumos târg, pentru că toți au fost determinați, toți s-au implicat foarte mult. Până acum a fost cel mai bine organizat târg. Oamenii ne-au primit cu sufletul deschis în Maramureș.

Ediția de miercuri seară Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. În timpul difuzării, 20:24-23:26, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, o audiență medie de 9,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,6%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 7.6 puncte de rating și 22,2% cotă de piață. Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.7 procente. Locul doi a fost ocupat de Pro TV cu o medie de 7 puncte de rating și 16,9% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 9,9 puncte de rating și 22,5% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 7,9 puncte de rating și 17,9% cota de piață.

În minutul de aur, 22:12, aproape 2.4 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1.

Aventurile Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă și săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

 

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National
Perioada 5 ianuarie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.