Începem cu urarea clasică: fie ca noul an să vină cu cât mai multe to do list-uri realizate, cât mai multe momente petrecute alături de cei dragi și cât mai multe filme & seriale urmărite împreună! Pentru luna ianuarie ți-am pregătit: Rebelde, o nouă versiune a celebrei telenovele pentru tineri adulți, ce are loc la Elite Way School, denumită acum EWS, școala internațională cu internat în cadrul căreia a luat naștere legendara trupă RBD; Munich – The Edge of War, un film bazat pe bestsellerul internațional cu același nume de Robert Harris, unde, în toamna anului 1938, un funcționar britanic și un diplomat german se intersectează la Munchen și conspiră pentru a preveni războiul în Europa; Ozark: Sezonul 4 Partea 1, un nou capitol din drama captivantă cu acțiunea plasată în prezent, care urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri.

Vrei mai mult? Încearcă și: Archive 81, After Life: Sezonul 3, Chosen, How I Fell in Love with a Gangster, I Am Georgina, Mother/Android, Neymar: The Perfect Chaos, Snowpiercer: Sezonul 3, The Club: Partea 2, The Sinner: Sezonul 4: Percy, The Wasteland, The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, Câmp de maci și multe altele.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

TITLURI NOI NETFLIX

TITLURILE LUNII

Rebelde – SERIAL NETFLIX

Bun venit la EWS, renumita școală cu internat, la care dificilul drum către celebritate nu este pentru cei slabi de înger. Rebelii este un reboot al îndrăgitei telenovele cu și pentru adolescenți din care, la începutul anilor 2000, au derivat mai multe telenovele în Argentina și Mexic. Rebelii este regizat de Santiago Limón și Yibran Asaud, iar acțiunea se desfășoară pe culoarele din Elite Way School, care găzduiește o nouă generație de elevi și noi povești și personaje, cărora li se alătură și unele mai vechi, pe care, cu siguranță, fanii le vor recunoaște. De-a lungul a opt episoade, Rebelii urmărește un grup de elevi care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs muzical pe care trebuie să-l câștige pentru a-și începe cu succes cariera muzicală. Între ei se nasc iubiri și prietenii, în timp ce o misterioasă societate secretă le umbrește visul de a deveni următoarea mare vedetă.

| Regizat de: Santiago Limón

| Producători executivi: Rafa Ley, Mariana Aceves

| Cu: Estefania Villarreal, Giovanna Grigio, Sergio Mayer Mori, Franco Masini, Pamela Almanza, Alejandro Puente, Azul Guaita, Jerónimo Cantillo, Andrea Chaparro, Leo de Lozanne, Karla Gazcón, Lizeth Selene

DIN 5 IANUARIE 2022

Munich – The Edge of War – FILM NETFLIX

Bazat pe bestsellerul internațional al lui Robert Harris. Este toamna lui 1938 și Europa e în prag de război. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain încearcă disperat să găsească o soluție pașnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale. Cu ochii întregii lumi ațintiți asupra lor, vor reuși oare să evite războiul și dacă da, cu ce preț?

| Regizat de: Christian Schwochow

| Adaptat de: Ben Power

| După un roman de: Robert Harris

| Cu: George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons

DIN 21 IANUARIE 2022

Ozark: Season 4 Part 1 – SERIAL NETFLIX

Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

| Scenarist și producător executiv de: Chris Mundy

| Producători executivi: Jason Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey și Bill Dubuque

| Cu: Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker, Veronica Falcón

DIN 21 IANUARIE 2022

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

 1 IANUARIE 2021

The Hook Up Plan: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste de ocazie: Sezonul 3

Elsa, Charlotte și Milou își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și se confruntă fiecare cu provocări năucitoare și decizii de viață importante.

4 IANUARIE 2021

Action Pack – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gașca micilor eroi

Curajoșii copii de la Academia micilor eroi colaborează cu suflet, inteligență și superputeri pentru a înfrunta răufăcătorii și a scoate la iveală latura lor bună!

5 IANUARIE 2021

Four to Dinner – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Patru la cină

Această comedie romantică pune la îndoială ideea de suflete-pereche urmărind în povești paralele patru prieteni singuri care formează cupluri în diferite combinații.

6 IANUARIE 2021

The Club: Part 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Clubul Istanbul: Partea 2

Sursa vinovăției Matildei iese la lumină atunci când revine un personaj din trecutul ei. Raşel și İsmet ajung în impas. Violența mocnește în Istanbul.

The Wasteland – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pustietatea

Viața liniștită a unei familii izolate de societate este dată peste cap de o creatură înfricoșătoare. Oare vor putea rămâne uniți?

7 IANUARIE 2021

Hype House – SERIAL NETFLIX

O incursiune revelatoare în viețile celor mai mari vedete de pe rețelele de socializare.

Johnny Test: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Johnny Test: Sezonul 2

De la vrăjitori în realitatea virtuală la uciderea de monștri în lumea reală, Johnny și Dukey pornesc în aventuri nebunești, care rareori merg ca la carte.

Mother/Android – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mamă/Android

Într-o lume postapocaliptică zdruncinată de o revoltă violentă a androizilor, o tânără însărcinată și iubitul ei caută cu disperare un loc sigur.

10 IANUARIE 2021

Undercover: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fabrica de extaz: Sezonul 3

Sperând să își schimbe viața, Bob acceptă o misiune periculoasă sub acoperire pentru a descoperi un turnător din poliție, dar se va reîntâlni cu Ferry Bouman.

11 IANUARIE 2021

Dear Mother – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Originea lumii

Când inima lui Jean-Louis încetează să bată, acesta trebuie să-și înfrunte problemele oedipiene și să-i pună mamei lui o întrebare imposibilă sau să moară în trei zile.

12 IANUARIE 2021

How I Fell in Love with a Gangster – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cum m-am îndrăgostit de un gangster

De la un valutist dubios la unul dintre cei mai mari gangsteri ai Poloniei, o femeie misterioasă spune povestea măririi și decăderii lui Nikodem „Nikoś” Skotarczak.

13 IANUARIE 2021

Photocopier – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fotocopiatorul

O studentă își pierde bursa după ce pozele de la o petrecere apar pe internet și, ajutată de un angajat de la un centru de copiere, încearcă să afle ce s-a întâmplat.

The Journalist – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Jurnalista

În acest serial bazat pe blockbusterul cu același nume, o jurnalistă cunoscută pentru nonconformism în lumea știrilor urmărește adevărul cu orice preț.

14 IANUARIE 2021

After Life: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Viața de apoi: Sezonul 3

Deși Tony nu mai are aceeași atitudine agresivă și ursuză față de viață, se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soției.

Archive 81 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Arhiva 81

Un arhivist angajat să restaureze o colecție de casete reconstruiește munca unei producătoare de film și investigația acesteia privind un cult periculos.

Riverdance: The Animated Adventure – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Riverdance: Aventura animată

După o mare pierdere, Keegan și prietena lui, Moya, învață să înfrunte pericolul și disperarea în pași de dans, alături de o turmă de căprioare fantastice.

The House – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O casă și câțiva locatari

Această antologie de comedie neagră excentrică este regizată de talente de top în animația stop-cadru independentă.

This Is Not a Comedy – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Aceasta nu e o comedie

Aflat la o răscruce de drumuri în viața sa, un comedian primește o ofertă bizară de la cel mai bun prieten al lui.

18 IANUARIE 2021

DOTA: Dragon’s Blood: Book 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: DOTA: Sângele dragonului: Cartea 2

Revoltele se ține lanț, ordinea se destramă, iar toți eroii trebuie să răspundă chemării la luptă contra forțelor care vor să arunce lumea în întunericul cel mai negru.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Maestrul păpușar: Căutarea celui mai mare escroc

În acest serial documentar sfâșietor, un escroc nemilos se dă drept spion britanic manipulându-și și jecmănindu-și victimele și familiile lor.

19 IANUARIE 2021

El marginal: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: El marginal: Sezonul 4

Serialul dur de acțiune revine cu un al patrulea sezon.

 Heavenly Bites: Mexico – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Delicatese divine: Mexic

Bine ai venit la o extravaganță alimentară, un poem vizual despre ingeniozitatea culinară mexicană și aromele bizare și savuroase care fac să merite durerile de stomac.

Mighty Express: Train Trouble – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Mighty Express: Trenurile năbădăioase

Un cuplu șiret a păcălit trenurile și a preluat controlul asupra Turnului de control! Va reuși Licurici să să-și ajute prietenii și să salveze situația?

Too Hot to Handle: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 3

Pe o coastă paradisiacă, tineri superbi se întâlnesc și se cunosc. Problema e că trebuie să se abțină de la sex dacă vor să câștige premiul de 100.000 de dolari.

20 IANUARIE 2021

Midnight Asia: Eat · Dance · Dream – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Asia în miez de noapte: Mâncare, dans, visuri

Un periplu la ceas de seară prin șase orașe asiatice emblematice și gastronomia, arta, cluburile și subculturile care le diferențiază.

The Royal Treatment – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un tratament regal

Izzy, o coafeză din New York, are șansa de a lucra la nunta unui Făt-Frumos. Dar când scânteia dragostei se aprinde între cei doi, va câștiga iubirea sau datoria?

21 IANUARIE 2021

My Father’s Violin – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Vioara tatălui meu

După o pierdere devastatoare, o tânără încearcă să se apropie de un unchi îndepărtat, care îi împărtășește pasiunea pentru muzică.

Summer Heat – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sezonul estival

În căutarea unui nou început, un grup de tineri adulți trăiesc o vară de neuitat, lucrând la un complex turistic pe o insulă plină de soare, surfing și secrete.

That Girl Lay Lay – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Lay Lay

Sadie, o elevă excentrică, încearcă să facă față vieții la liceu și să păstreze un secret uriaș, după ce avatarul ei prinde viață în persoana prietenei Lay Lay.

24 IANUARIE 2021

Three Songs for Benazir – DOCUMENTAR NETFLIX

25 IANUARIE 2021

Ada Twist, Scientist: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ada, savanta: Sezonul 2

În acest sezon, Ada și prietenii ei pasionați de știință caută răspunsuri în lung și-n lat, de la stele până la Pământ!

Neymar: The Perfect Chaos – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Neymar: Haosul perfect

Iubit de o lume întreagă și criticat de mulți, Neymar vorbește despre suișurile și coborâșurile din viața personală și fabuloasa lui carieră fotbalistică.

Snowpiercer: Season 3 – SERIAL NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Titlu localizat: Expresul zăpezii: Sezonul 3

Șase luni mai târziu, Layton își continuă căutările în speranța că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie și răzbunare, este pe urmele lui.

26 IANUARIE 2021

The Sinner: Season 4: Percy – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Păcatul: Sezonul 4: Percy

Acest thriller în serial nominalizat la Globul de Aur revine cu un nou sezon.

27 IANUARIE 2021

Chosen – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sortită

Lumea unei adolescente este dată peste cap atunci când aceasta descoperă ce ascunde cu adevărat orășelul său liniștit din Danemarca. De la creatorii „The Rain”.

Framed! A Sicilian Murder Mystery – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: E o înscenare!

Doi tehnicieni TV ghinioniști se trezesc la locul unei crime. Fiecare măsură pe care o iau pentru a nu deveni suspecți le aduce probleme și mai mari.

28 IANUARIE 2021

Angry Birds: Summer Madness – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Angry Birds: O vară nebună

Simpaticele păsări Red, Chuck, Bomb și Stella petrec o vară fierbinte în tabăra Splinterwood, unde se lasă cu scântei.

Feria: The Darkest Light – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Feria: Cea mai întunecată lumină

La jumătatea anilor ’90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinții lor dispăruți sunt acuzați de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult.

Getting Curious with Jonathan Van Ness – SERIAL NETFLIX

Un nou serial de la Jonathan Van Ness, inspirat de podcastul lui de succes și de turneul de stand-up.

 Home Team – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Echipa gazdă

Suspendat din NFL, antrenorul Sean Payton își găsește izbăvire antrenând echipa de fotbal a fiului său dintr-un mic orășel din Texas. Bazat pe o poveste adevărată.

 In From the Cold – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: În slujba trecutului

O femeie trebuie să aleagă între a-și pune familia în pericol și a-și relua trecutul de spion rus cu abilități speciale obținute prin bioinginerie.

The Orbital Children – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Copiii de pe orbită

În 2045, doi copii născuți pe Lună și trei copii de pe Pământ încearcă să supraviețuiască după ce un accident pe stația lor orbitală îi lasă izolați.

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră

Viața unei artiste cu inima frântă este dată peste cap când devine martora unei crime. Dar oare chiar să fi fost o crimă?

ÎN CURÂND

All of Us Are Dead – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Suntem morți cu toții

Un virus al zombilor se răspândește rapid într-o școală, iar elevii aflați în pericol luptă pentru a supraviețui și a scăpa.

I Am Georgina – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Eu sunt Georgina

O incursiune revelatoare în viața Georginei Rodríguez, model, mamă, influencer, femeie de afaceri, dansatoare și parteneră a lui Cristiano Ronaldo.

Kapil Sharma: I’m Not Done Yet – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Kapil Sharma: Încă nu am terminat

De la postările curajoase de pe Twitter, până la realitatea cruntă a succesului în Mumbai, Kapil se destăinuie, incluzând o porție bună de umor.

Yeh Kaali Kaali Ankhein – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Adâncii ei ochi negri

Urmărit de fiica unui politician puternic, care ar face orice pentru a-l avea, un bărbat alunecă pe o pantă întunecată și riscantă pentru a-și recâștiga viața.

TITLURI NOI LICENȚIATE NETFLIX

1 IANUARIE 2021

  • After Earth
  • Masha and the Bear: Sezonul 1
  • Mission: Impossible – Fallout
  • Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
  • Taxi Driver
  • The Covenant
  • The Ninth Gate
  • War of the Worlds

28 IANUARIE 2021

Charlie’s Angels

31 IANUARIE 2021

  • Câmp de maci
  • Star Trek Beyond

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.