Sprandi prezice viitorul sportului în modă. Moda sport va fi aerodinamică, nepământeană, luminoasă, la fel ca pantofii și gențile din cea mai recentă colecție capsulă a brandului.

 

Universul Sprandi reprezintă luminozitate, mișcare și stil. Colecția capsulă sport include adidași și genți. Fetele dinamice au la dispoziție pantofi înalți până la glezne în nuanțe de acvamarin, negru și combinație de negru cu accente curcubeu, pantofi sport într-o nuanță mai intensă de verde marin sau negru cu un accent multicolor. Colecția include și pantofi sport simpli, negri, culminând cu cizme flexibile cu talpă hologramă ce arată ca echipamentul hibrid pentru astronauți – pantofii preferați ai jucătorilor NBA și un model îndrăgit de influencers.

 

Printre alte accesorii se găsesc rucsacuri, genți de antrenament, borsete și huse. Toate modelele de genți de mână au o textură discretă – unele strălucesc ca o hologramă, altele sunt realizate din plăci asemănătoare unui vehicul spațial dintr-un film SF, altele au o suprafață netedă ca o oglindă.

 

Accesoriile din colecția capsulă Sprandi se potrivesc cel mai bine ținutelor sport unisex care țin pasul cu supereroina modernă. Viitorul se întâmplă acum!

 

Colecția capsulă Sprandi Universe este disponibilă acum în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

 

 

 

Fotografii: Zuza Krajewska

Model: Abigail Anderson

Styling: Michał Kuś

Make-up: Wilson

Hair: Piotr Wasiński

Scenografie: Anna Szczęsny

Director de Marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC

Art Direction: Justyna Purzycka / CCC

Producție: Olga Janicka

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.