O provocare mai mare decât tot ceea ce există în acest moment, un show care demonstrează că în viață nu există limite atât timp cât îți propui să reușești, SURVIVOR România este aproape de revenire! Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul. 

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România! 

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!

Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”

Nu ratați toate noutățile cu privire la noul sezon pe paginile sociale ale show-ului care a cucerit întreaga planetă! Din 16 ianuarie, SURVIVOR ROMÂNIA revine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.