Romanian House Mafia lansează o nouă producție “Last Christmas” în colaborare cu DaWho și LEAH. Piesa reprezintă un remake al piesei “Last Christmas”, lansată în 1984 de trupa britanică Wham!.

“Last Christmas” a fost compusă de DaWho, iar interpretarea îi aprține lui LEAH. Piesa celor de la Wham! este un hit în fiecare an în perioada sărbătorilor, ori în varianta originală, ori în unul din multele cover-uri făcute ulterior. Printre artiștii care au abordat acestă piesă în propriul stil putem enumera Cascada, Crazy Frog, Glee cast, Ariana Grande, Carly Rae Jepsen, iar lista poate continua. “Last Christmas” se bucură de multiple discuri de platină în Australia, Canada, Danemarca, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelanda, Portugalia, Spania și UK. Din 2007 se regăsește din nou în topurile radiourilor în perioada lui decembrie. Performanțele piesei în UK în ultimii trei ani sunt după cum urmează: în 2019 a fost locul #3 pentru 6 săptămâni, în 2020 locul #1 pentru 8 săptămâni, iar în 2021 este locul #3 încă din data de 18 noiembrie.

DaWho este un producător român devotat și tânăr căruia îi place să combine genurile muzicale pentru a face oamenii să danseze.

LEAH este o domnișoară misterioasă, pregătită să bucure oamenii cu vocea și personalitatea ei. Este o apariție nouă în familia Dance House-ului, dar cu siguranță o prezență atât deputernică, va fi prin preajmă pentru o lungă perioadă.

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.