Site icon PLAYU.RO

Ștefan Iancu face dezvăluiri în premieră la Întrebarea mesei rotunde

Ștefan Iancu vine săptămâna aceasta în platoul show-ului online Întrebarea mesei rotunde și răspunde fără perdea curiozităților lui Marius Manole despre viața sentimentală, familie și serialul VLAD. Actorul are parte și de o serie de provocări din partea gazdei sale și este pus în situații mai puțin așteptate, din care este nevoit să iasă pentru a nu gusta din meniul de sezon, format din porc sub toate formele.

 

Discutând despre bani și cheltuieli inutile, Ștefan recunoaște că este genul chibzuit, strângător: “Am mereu o strângere de inimă când dau bani”, dar dezvăluie și faptul că, dacă ar fi unul dintre cei șapte pitici, și-ar dori ca Albă ca zăpada să fie Mădălina Ghenea.

 

Dacă ar accepta să joace într-un film pentru adulți și care ar fi condițiile, aflăm în noua ediție Întrebarea mesei rotunde, penultima din acest sezon. “Ce apreciam eu la filmele astea era povestea, să aibă o poveste. Ar trebui să fie cu acțiune 50 de minute, iar partea cealaltă 10 minute”, spune actorul. O altă întrebare din același registru îl determină pe Ștefan să spună sincer care dintre colegele din VLAD ar fi cea mai potrivită pentru a avea momente intime împreună. “E diferență între cine aș vrea și cine mi se pare potrivit. Am avut și secvența cu Anda Sârbei în VLAD, e de aceeași vârstă cu mine. La Elvira ar fi mai greu, e totuși Elvira Deatcu… e mai complicat”, spune el.

 

Dacă s-ar realiza încă o dată castingul pentru VLAD, și-ar dori rolul lui Leo, personajul interpretat de Emilian Oprea, iar dacă ar avea șansa să joace într-un videoclip, i-ar plăcea să fie al Irinei Rimes, artistă pe care o apreciază din toate punctele de vedere.

 

Întreaga discuție, presărată cu foarte mult umor și dezvăluiri în premieră, poate fi urmărită aici.

Exit mobile version