Ștefan Iancu vine săptămâna aceasta în platoul show-ului online Întrebarea mesei rotunde și răspunde fără perdea curiozităților lui Marius Manole despre viața sentimentală, familie și serialul VLAD. Actorul are parte și de o serie de provocări din partea gazdei sale și este pus în situații mai puțin așteptate, din care este nevoit să iasă pentru a nu gusta din meniul de sezon, format din porc sub toate formele.

 

Discutând despre bani și cheltuieli inutile, Ștefan recunoaște că este genul chibzuit, strângător: “Am mereu o strângere de inimă când dau bani”, dar dezvăluie și faptul că, dacă ar fi unul dintre cei șapte pitici, și-ar dori ca Albă ca zăpada să fie Mădălina Ghenea.

 

Dacă ar accepta să joace într-un film pentru adulți și care ar fi condițiile, aflăm în noua ediție Întrebarea mesei rotunde, penultima din acest sezon. “Ce apreciam eu la filmele astea era povestea, să aibă o poveste. Ar trebui să fie cu acțiune 50 de minute, iar partea cealaltă 10 minute”, spune actorul. O altă întrebare din același registru îl determină pe Ștefan să spună sincer care dintre colegele din VLAD ar fi cea mai potrivită pentru a avea momente intime împreună. “E diferență între cine aș vrea și cine mi se pare potrivit. Am avut și secvența cu Anda Sârbei în VLAD, e de aceeași vârstă cu mine. La Elvira ar fi mai greu, e totuși Elvira Deatcu… e mai complicat”, spune el.

 

Dacă s-ar realiza încă o dată castingul pentru VLAD, și-ar dori rolul lui Leo, personajul interpretat de Emilian Oprea, iar dacă ar avea șansa să joace într-un videoclip, i-ar plăcea să fie al Irinei Rimes, artistă pe care o apreciază din toate punctele de vedere.

 

Întreaga discuție, presărată cu foarte mult umor și dezvăluiri în premieră, poate fi urmărită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.