Dacă și voi faceți parte din categoria celor care sunt mereu în căutare de idei pentru cadourile de Crăciun, ați deschis articolul potrivit. Sempasi, brand-ul recunoscut şi înregistrat la nivel european, vă propune să oferiți un cadou pe cât de util, pe atât de cool – unul dintre cele mai căutate dispozitive de înfrumusețare, anti-age, tonifiere, masaj, din gama clasică sau din gama PRO.

Fie că ai nevoie de un cadou pentru „skinimalistul” din viața ta sau vrei să te răsfeți pentru că meriți după un an complicat, aceste dispozitive inovatoare îți oferă tratamente PRO chiar la tine acasă.

Pentru a-i face treaba și mai ușoară celui care dăruiește, Sempasi a pregătit reduceri de -30% la produsele din gama CLASICĂ și -20% la dispozitivele din gama PRO. Campania este valabilă până pe 31 decembrie, pe www.sempasi.com, în limita stocului disponibil.

Cei dragi le vor adora pentru ca dispozitivele sunt unisex și se pot integra perfect în rutina de skin care.⁠

Sempasi Virgo, acest dispozitiv recunoscut ca fiind „facial yoga & nutrient booster”, este cadoul perfect pentru prietena pasionată de un stil de viață sănătos. Dispozitiv facial inteligent 6 în 1 pentru îngrijire personală, Virgo are un design modern și înglobează o tehnologie de ultimă generație. Va deveni cadoul ei preferat.

Oferă-i Sempasi Sol colegei de la birou, care te-a ajutat să rezolvi rapid tot ce aveai nevoie. Dispozitivul Sempasi Sol este un gadget de curățare a feței, datorită celor 3 perii, este de șase ori mai bun decât dacă curățarea tenului cu mâinile. Are efecte anti-îmbătrânire, reduce ridurile și cearcănele, iar cele 14.400 de vibrații pe minut ale dispozitivului vor redefini conturul feței și vor crea un efect de lifting.

Mama ta se va bucura să primească sub brad Sempasi Pavo, dispozitivul care ajută la eliminarea ridurilor și tonifiază zona gâtului (lifting, anti-aging, fotorejuvenare LED) și reduce gușa.

Sempasi Deus, este gadgetul pe care îl poți face cadou oricărei persoane apropiate care își dorește să aibă și mai multă grijă de ea în 2022. Deus este un dispozitiv de masaj cu funcție de electrostimulare (EMS) pentru îngrijire întregului corp: brațe, bust, abdomen, picioare, dar se poate utiliza și pe spate. EMS (Electrical Muscle Stimulation) accelerează stimularea colagenului la nivelul pielii. În timpul masajului stimulează circulația sanguină și redă elasticitatea mușchilor.

Virgo PRO și Pavo PRO, cele două dispozitive inteligente din gama Sempasi PRO, au extra beneficii, design nou și multe alte trăsături pe care te invităm să le descoperi. Oferă-ți unul dintre ele cadou, iar în 3-4 săptămâni vei vedea deja rezultatele.

Pentru și mai multe inspirații de cadouri pentru cumpărăturile de sărbători, urmărește canalele de socializare de pe Sempasi: https://www.instagram.com/sempasiromania/ și https://www.facebook.com/sempasiromania

Dispozitivele Sempasi pot fi comandate online: https://sempasi.com/romanian/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.