Miercuri, 15 decembrie, începând cu ora 11.00, prezentatorul Focus la prima oră, Daniel Osmanovici va deveni ambasadorul faptelor bune din cadrul campaniei Prima TV – Crede în bine! Împarte bucurie! El se va afla timp de câteva ore în Casa Niță, o locuință simbol reconstruită de Habitat for Humanity România, în încercarea de a arăta cum trăiesc 36% dintre români, la limita sărăciei. Aceste construcții improvizate, friguroase, case mici cu familii mari, reflectă realitatea șocantă în care trăiesc milioane de români. Casa Niță este amplasată în București pentru că organizația și-a propus să dramatizeze această realitate cruntă printr-o inițiativă care va fi ușor de descifrat de către oricine. Vor să-i facă pe oameni să experimenteze ce înseamnă să trăiești în condiții greu de imaginat, mai ales în această perioadă când am înțeles cu toții cât de important este cuvântul „acasă”. Este o casă complet vulnerabilă în fața vremii, cu izolație precară, bucătărie improvizată, de multe ori fără apă curentă sau grup sanitar în interior. Daniel Osmanovici va sta aici timp de 8 ore pentru a-i primi pe invitații săi cu care va discuta despre acești români aflați la limita sărăciei și excluziunii sociale.

Printre invitații lui Daniel Osmanovici se vor număra Andreea Berecleanu, Tania Popa, Marius Saizu, Eli Vorbește, actori de la teatrul Nottara și voluntari Habitat for Humanity România.

Prima TV și-a propus ca subiectele principale ale celei mai frumoase luni din an să fie BINELE, SĂRBĂTOAREA și BUCURIA. Într-o perioadă grea, în care găsim tot mai greu resurse de speranță și de încredere, ne-am unit forțele pentru a realiza imposibilul. În fiecare zi, Prima TV și vedetele sale aduc în primele 24 de zile ale lunii decembrie un pic de lumină și bucurie pe chipurile unor oameni greu încercați de viață. Gesturi simple dar pline de bucurie și de speranță. Miercuri 15 decembrie, Daniel Osmanovici va aduce live pe facebook povești ale unor oameni care zi de zi împart bucurie și cred în bine!

 

https://www.facebook.com/PrimaTVRomania

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.