Din 13 decembrie, Marina Nițoiu și Maria Iordănescu vor fi cele care vor prezenta, de luni până joi, știrile sportive din cadrul jurnalelor Focus. În acest timp, Anca Serea este cea care va prezenta în continuare știrile sportive din week-end, de vineri până duminică. La meteo, echipa va fi formată din Georgia Ninu și nou venita în echipă, Roxana Ghiorghian.

Despre trecerea la prezentarea Focus Sport, Marina Nițoiu spune: “Sportul este “prima” mea dragoste din televiziune și sunt recunoscătoare că am șansa să o reîntâlnesc. “Bine ai venit în Liga 1!”, cu acest mesaj m-au întâmpinat colegii din redacția de sport. Dar eu cred că redacția sport este o echipă de Champions League pentru că fac un super jurnal pe care vă invit să-l urmăriți. Sunt știri muncite, scrise de oameni pasionați pentru care sportul înseamnă totul. Nu vorbim doar de fotbal, o să descoperiți că avem știri din aproape toate sporturile dacă deschideți televizoarele pe Prima TV, în fiecare seară, de la ora 18:55 pentru a urmări Focus Sport.”

Roxana Ghiorghian, cea care a preluat  rolul de prezentatoare la meteo, declară: „Venirea la Prima TV este o schimbare totală pentru mine. Este o provocare, dar promit să aduc un zâmbet senin chiar și în cele mai mohorâte zile. Vă aștept cu voie bună, energie și prognoza meteo. Eu sunt responsabilă cu soarele, restul e de la ANM.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.