Copilăria ne formează, iar părinții sunt cei care ne ghidează primii pași din viață. Ne uităm în jur și ar trebui să-i luăm exemplu pe cei care ne cresc, însă, ce faci când copilăria ta e întunecată de țipete și bătăi? Diseară, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în Petroșani unde va cunoaște povestea unor copii care au trecut prin momente greu de descris în cuvinte.

 

Andrei, un tânăr de 27 de ani, a ajuns să fie părinte pentru frații lui mai mici. Mama lor s-a stins din viață cu mulți ani în urmă, iar băiatul a ales să plece la muncă în străinătate, în timp ce frații lui au rămas în grija tatălui „Nu am avut cui să spun si eu, nici măcar o dată, <<mamă>>. Tânărul s-a întors imediat acasă, după ce a aflat că sora lui este în spital, în stare gravă. Vinovat? Tatăl lor. „A fost durere mare. A avut ca urmare o lungă recuperare, am fost cu ea la medic, i s-a spus că lovitura a fost foarte periculoasă”.

 

„Tatăl meu începuse să consume alcool tot mai mult, venea de la muncă.. scandaluri, certuri. Foarte mult își descărca furia pe mine. Venea și-mi zicea că ce-i cu mâncarea asta, că de ce ai făcut curățenia așa – nimic nu-i convenea din ce făceam și încercam să-i explic că nu are cine să mă învețe și că o să învăț cu timpul să fac și o ciorbă de care-i place lui… dar el nu înțelegea lucrurile astea – niciodată nu m-a înțeles”, va povesti, cu lacrimi în ochi, copila care a pornit în viață cu traume serioase din cauza tatălui.

 

Din păcate, copiii nu au o locuință a lor. Au moștenire o parte din casa bunicii, pe care o împart cu alte rude, așa că echipa Visuri la cheie nu are ce să renoveze, însă de mult am învățat că lucrurile bune se fac în echipă! O familie de români, stabilită în Spania, care urmărește emisiunea, a vrut să doneze un apartament cu trei camere unei familii care merită, iar acești copii, chiar merită! Locuința nu este într-o stare bună, însă aici intervine echipa care va face o transformare de vis. Nu ratați o poveste impresionantă diseară, de la 20:30.

 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.