Ariana Grande face echipa cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JustLookUpPR

Ariana Grande face echipa cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”. Noua piesa este extrasa de pe coloana sonora a filmului “Don’t Look Up” realizat de Netflix. Cei 2 artisti vor juca rolurile personajelor Riley Bina si DJ Chello.
Piesa “Just Look Up” a fost compusa de Ariana Grande, Kid Cudi, Taura Stinson si Nicholas Britell, care a si produs piesa.

Albumul pentru noul film va fi lansat pe 10 decembrie si va contine piese de la Bon Iver si Nicholas Britell.
“A fost un privilegiu sa lucrez cu Ariana Grande, Kid Cudi si Taura Stinson pentru piesa de dragoste “Just Look Up”, a declarat Nicholas Britell despre noua melodie.

Filmul “Don’t Look Up” este scris si regizat de Adam McKay. Povestea ii urmareste pe Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) si Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), care descopera o cometa ce orbiteaza in interiorul sistemului solar. Problema este ca traiectoria cometei este spre Pamant. O alta problema este ca nimanui nu-i pasa de faptul ca planeta va fi lovita de o cometa de dimensiunile Muntelui Everest. Cu ajutorul lui Dr. Oglethorpe (Rob Morgan), Kate si Randall pleaca intr-un turneu mediatic, ajungand la Presedintele Orlean (Meryl Streep) si la fiul si seful de stat major, Jason (Jonah Hill). Acestia prezinta problema la The Daily Rip, o emsiune radio prezentata de Brie (Cate Blanchett) si Jack (Tyler Perry). Cu mai putin de 6 luni pana la impact, Kate si Rindall sustin un turneu mediatic de 24 ore in speranta ca oamenii se vor uita spre cer.

In noua pelicula vor mai juca si Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis si Tomer Sisley

Don’t Look Up (Soundtrack From the Netflix Film)
1          Just Look Up – Ariana Grande and Kid Cudi
2          Discovery – Nicholas Britell
3          Ephemeris – Nicholas Britell
4          On Hold – Nicholas Britell
5          The Call – Nicholas Britell
6          C-5 Galaxy – Nicholas Britell
7          Don’t Look Up – Main Title Theme – Nicholas Britell
8          BASH Corporate Ident – „Liif” – Nicholas Britell
9          Hyperobject Approaches – Nicholas Britell
10       My Boyfriend Broke Up With Me – Nicholas Britell
11       The Arrest – Nicholas Britell
12       It’s A Strange Glorious World – Nicholas Britell
13       The Launch – Nicholas Britell
14       The BASH Presentation – Nicholas Britell
15       Kate Goes Home – Nicholas Britell
16       FEMA-BASH Commercial – Nicholas Britell
17       Arrival At The Hangar – Nicholas Britell
18       There Is A Comet – Nicholas Britell
19       The Comet Appears – Nicholas Britell
20       The Prayer For Stuff – Nicholas Britell
21       The BASH Launch – Nicholas Britell
22       Twenty-Four Drones Is Enough – Nicholas Britell
23       It All Comes Down To This – Nicholas Britell
24       Thanksgiving (Overture To Logic And Knowledge) – Nicholas Britell
25       The End? – Nicholas Britell
26       Memento Mori – Nicholas Britell
27       Don’t Look Up – End Credits Suite – Nicholas Britell
28       Logic Waltz In B Major (Bonus Track) – Nicholas Britell
29       Don’t Look Up – Main Title Suite (Bonus Track) – Nicholas Britell
30       Ode To Science (Bonus Track) – Nicholas Britell
31       Second Nature – Bon Iver

 

A aparut noua piesa de la Juice WRLD si Justin Bieber – “Wandered To LA”

Link: https://umusic.lnk.to/WanderedToLAPR

A aparut noua piesa de la Juice WRLD si Justin Bieber -“Wandered To LA”. Noua melodie va fi disponibila pe albumul “Fighting Demons”, a lui Juice, care va fi lansat pe 10 decembrie 2021.

Pe 9 decembrie va fi declarata ziua Juice WRLD in Chicago, IL. Evenimentul va fi realizat impreuna cu The Live Free 999 Foundation si va aduce in acelasi loc familia, prietenii, colaboratorii si fanii artistului, pentru a sarbatori viata si muzica lui Juice.

“Nu era nimic mai important pentru Jarad “Juice WRLD” Higgins ca atunci cand lansa muzica noua pentru milioanele de fani din intreaga lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urma. Jarad a fost mereu sincer despre situatiile prin care a trecut, iar prin geniul sau muzical acesta isi exprima sentimentele. El nu a renuntat niciodata, iar prietenii si familia i-au fost mereu alaturi”, a declarat mama lui Juice, Carmela Wallace.

Anteriorul material discografic, „Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc in Billboard  200 si a stationat pe aceasta pozitie timp de doua saptamani. Totodata, proiectul a oferit 5 piese care au intrat in Top 10 Billboard Hot 100.

In aprilie 2020, Carmela Wallace a infiintat cu ajutorul Grade A si Interscope Records “Live Free 999 Fund”. Acest fond ajuta tinerii sa-si invinga propriile batalii interioare prin intermediul iubirii, fericirii si onestitatii sentimentale.

Juice WRLD a fost un rapper, cantaret si compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” si “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) si “Legends Never Die” (2020). A castigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop in 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist in 2019, si un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album in 2020. Totodata, artistul a mai primit doua nominalizari la MTV Video Music Awards, 12 nominalizari la Billboard Music Awards si cate o nominalizare la BET Awards si BET Hip-Hop Awards.

 

Stream/Download
ABBA a lansat piesa de Craciun – “Little Things”

Stream: https://umusic.lnk.to/LittleThingsPR

ABBA a lansat piesa de Craciun, “Little Things”. Toate incasarile vor fi donate catre UNICEF, pentru a sustine Fondul Global pentru Protecția Copilului. Melodia este o reflectie asupra bucuriei diminetii de Craciun si a timpului petrecut in familie, in aceasta perioada speciala a anului.

Piesa este extrasa de pe albumul “Voyage”, care a fost lansat anul acesta si a devenit cel mai bine si rapid proiect vandut de formatie, fiind al zecelea material discografic ce ajunge pe primul loc in top-urile din Marea Britanie.

“Este imposibil sa scapam de saracie fara emanciparea femeilor. De aceea, sprijinim UNICEF in protejarea fetelor impotriva violentei sexuale si responsabilizarea lor prin intermediul Fondului Global pentru Protectia Copilului. Am facut acest lucru de multi ani cu piesa noastra “Chiquitita” si acum am decis sa oferim UNICEF un cadou de Craciun sub forma unui al doilea cantec: “Little Things”, au declarat Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid.

Videoclipul oficial al piesei va fi lansat tot astazi. Acesta este realizat impreuna cu Sophie Muller (Gwen Stefani,  Annie  Lennox, Sade, Beyoncé, Rihanna, Radiohead, Björk), Juliette Larthe (Arca, Kanye West, Little Simz), Chris Murdoch(Kylie Minogue, Franz Ferdinand, Maneskin), Theo Adams(Years & Years, Paloma Faith, FKA Twigs) si PRETTYBIRD UK.

Dupa una dintre cele mai mari si mai asteptate reveniri din istorie, noul album voyage al ABBA a fost lansat luna trecuta, mergand direct pe primul loc in 18 tari, inclusiv Marea Britanie, Germania, Australia si Suedia si ajungand pe locul 2 in US Billboard 200. In prima saptamana, Voyage a realizat vanzari la nivel mondial de peste 1 milion de exemplare si a primit peste 190 de milioane de stream-uri combinate pana in prezent.

Single-ul “I Still Have Faith In You” a fost nominalizat pentru Record Of The Year la premiile Grammy, fiind prima piesa a trupei ce primeste o astfel de nominalizare.

Concertul ABBA Voyage este regizat de Baillie Walsh (Flashbacks of a Fool, Being James Bond, Springsteen and I) si produs de Svana Gisla (David Bowie Blackstar/Lazarus, Beyoncé and Jay Z for HBO, Springsteen and I) si Ludvig Andersson (And Then We Danced, Yung Lean – “In My Head”, Mamma Mia! Here We Go Again). Concertele ABBA Voyage incep pe 27 mai 2022 la ABBA arena din Queen Elizabeth Olympic Park, Londra.

Cu aproape 400 de milioane de albume vandute pe tot mapamondul, 17 hit-uri care au ajuns pe primul loc si peste 16 milioane de stream-uri la nivel global in fiecare saptamana, ABBA este una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile. Incepand cu piesa „Waterloo”, lansata in 1974, muzica trupei ABBA a cucerit inimile oamenilor de pretutindeni. Astazi, piesele pe care le-au creat – scrise si produse de Benny Andersson si Björn Ulvaeus si completate vocal cu pasiune si dedicare de Agnetha Fältskog si Anni-Frid „Frida” Lyngstad – sunt privite drept un capitol important pentru canonul muzicii internationale. In secolul 21, trupa a devenit mai populara ca niciodata. Albumul “ABBA Gold”, lansat in 1992, a acumulat peste 1000 de saptamani in UK Album Chart, fiind primul album ce reuseste aceasta performanta. Hashtag-ul #ABBA a depasit peste 1 miliard de vizualizari pe TikTok, iar in 2010 trupa a fost primita in Rock N’ Roll Hall of Fame. In 2015, piesa “Dancing Queen”, una dintre cele mai cunoscute piese ale formatiei, a fost introdusa in GRAMMY Hall of Fame.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

 AURORA a lansat noul single “Heathens”

Link: https://umusic.lnk.to/HeathensPR

AURORA a lansat noul single “Heathens”.
“Cu mult timp in urma, Eva a luat o muscatura dintr-un mar interzis din copacul inzestrat cu cunoasterea raului si a binelui. Astfel, ea a acordat oamenilor liberul arbitru. Cred ca este foarte frumos. Si am vrut sa o onorez pe ea si pe femeile ca ea, care incetul cu incetul ne-au acordat libertate in aceasta lume. O libertate de a trai dupa bunul plac, de a explora si de a gusta. Cred ca viata ar trebui traita in toate culorile ei si de aceea traim ca niste pagani”, a declarat AURORA despre noua piesa.

Noul ei album, “The Gods We Can Touch”, va fi treilea proiect muzical si va fi lansat prin Decca, pe 21 ianuarie 2022. Noul material discografic va fi unul elegant si ceresc, dar provocator, despre rusine, dorinta si moralitate, totul vazut prin prisma narativa a mitologiei grecesti. In fiecare dintre cele 15 melodii ale albumului intalnim un zeu diferit.

Crescand inconjurata de paduri si munti, langa Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simtit pentru prima data chemarea de a sta singura si a compune la varsta de sase ani; deja cand avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cantec ce a urmat sa fie lansat si, ani mai tarziu si la mii de mile distanta, a inspirat alta tanara de doisprezece ani, Billie Eilish, sa-si compuna propria muzica. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart in U.K. pentru prima data si a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care sa ajunga pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cantec internațional care sa ajunga pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat si in topurile Spotify Global Top 20 si top 5 al Global Shazam.

 

Stream/Download

 

 

 

Stream/Download

 

Nathan Evans a lansat proiectul de Craciun “Merry Christmas Everyone” si a anuntat turneul din Regatul Unit

Link: https://umusic.lnk.to/MerryChristmasEveryonePR

Nathan Evans a lansat proiectul de Craciun „Merry Christmas Everyone”, care contine 3 piese noi: “Driving Home For Christmas”, “Auld Lang Syne” si “Merry Christmas Everyone”.

Primul turneu din Regatul Unit va incepe pe 16 decembrie, iar Nathan va sustine 7 spectacole in 6 orase.

Dupa un an extraordinar in care piesa “Wellerman” a acumulat peste 2 miliarde de stream-uri, Nathan Evans a devenit unul dintre cei mai importanti artisti britanici. In 2021, scotianul a ajuns pe primul loc in 6 tari diferite, a primit discul de platina in 10 tari diferite. Au fost facute peste 4,2 milioane creatii pe TikTok, iar videoclipurile au fost vizulizate de peste 9,3 miliarde de ori. “Wellerman” a fost pe primul loc in 17 top-uri Shazam, fiind al patrulea cel mai bine vandut single lansat anul acesta de catre un artist britanic. Nathan Evans este primul artist scotian din ultimii 13 ani, ce debuteaza o piesa pe primul loc in top-ul Regatului Unit. Totodata, “Wellerman” a fost pe primul loc in Germania, Olanda, Norvegia, Elvetia si Austria.

“Este pentru prima data cand am lansat ceva pentru perioada sarbatorilor. Cand eram mic, ascultam piese de Craciun de la inceputul lui decembrie pana de Anul Nou. Imi face placere sa pot contribui si eu la aceasta perioada. O sa fie o placere sa-mi intalnesc fanii in noul turneu”, a declarat Nathan despre noile piese si turneul din Regatul Unit.

Track List
1. Merry Christmas Everyone
2. Driving Home For Christmas
3. Auld Lang Syne

 

 

 

Stream/Download

 

Norah Jones a lansat varianta deluxe a albumului “I Dream Of Christmas”

Link: https://umusic.lnk.to/IDOCDeluxePR

Norah Jones a lansat varianta deluxe a albumului “I Dream Of Christmas”. Varianta deluxe contine trei piese noi, fiind primul proiect realizat pentru perioada sarbatorilor.

Artista a lansat in 2002 albumul de debut, “Come Away With Me”, care a devenit familiar pentru milioane de fani. Castigatoare a noua premii Grammy, cantareata, compozitoarea si pianista a lansat primul proiect muzical special pentru Craciun. Albumul este o colectie de piese de sezon cunoscute deja, dar reinterpretate pentru timpurile si aspiratiile actuale ale oameniilor.

“Mereu am iubit muzica de Craciun. Anul trecut ascultam “Funky Christmas” de la James Brown si  “Christmas Album” de la Elvis Presley in fiecare duminica pentru a ma simti confortabila. In ianuarie 2021, am inceput sa ma gandesc la un astfel de album. Cand ma gandeam in ce directie sa duc proiectul, piesele clasice au inceput sa-mi vina in minte. Toate piesele de Craciun sunt despre incluziune si fericire”, a declarat Norah despre noul album.

“I Dream Of Christmas” contine reinventarea pieselor “White Christmas”, “Blue Christmas”, “Winter Wonderland”, “Christmas Time Is Here”, dar si “Christmas Don’t Be Late” de la The Chipmunks. Albumul a fost produs de Leon Michels cu ajutorul lui Brian Blade, Tony Scherr, Nick Movshon, Russ Pahl, Marika Hughes, Dave Guy si Raymond Mason.

Norah Jones a debutat in februarie 2002 cu albumul “Come Away With Me”, castigand mai multe premii la editia Grammy-urilor din 2003. De atunci, Norah a castigat 9 premii Grammy si a vandut peste 50 milioane de albume, iar piesele ei au fost redate de peste 6 miliarde de ori. Artista a continuat sa scoata albume noi, lansand “Feels Like Home” (2004), “Not Too Late” (2007), “The Fall” (2009), “Little Broken Hearts” (2012), “Day Breaks” (2016), “Pick Me Up Off The Floor” (2020), dar si albumul live “Til We Meet Again” (2021). Aceasta a colaborat cu The Little Willies, El Madmo, Puss N Boots, Sasha Dobson, Catherine Popper, Willie Nelson, Outkast, Herbie Hancock, Foo Fighters, Mavis Staples, Jeff Tweedy, Thomas Bartlett, Tarriona Tank Ball, Rodrigo Amarante, Brian Blade si multi altii.

Tracklist “I Dream Of Christmas”:
1.           Christmas Calling (Jolly Jones)
2.           Christmas Don’t Be Late
3.           Christmas Glow
4.           White Christmas
5.           Christmastime
6.           Blue Christmas
7.           It’s Only Christmas Once A Year
8.           You’re Not Alone
9.           Winter Wonderland
10.         A Holiday With You
11.         Run Rudolph Run
12.         Christmas Time Is Here
13.         What Are You Doing New Year’s Eve?
14.         I Dream Of Christmas
15.         Last Month Of The Year
16.         I’ll Be Home For Christmas

 

 

 

Link YouTube

 

GRACEY a lansat cover-ul “2000 Miles”

Link:  https://umusic.lnk.to/2000MilesPR

GRACEY a lansat cover-ul piesei “2000 Miles” de la The Pretenders. Noua melodie este cadoul de Craciun al artistei pentru fanii ei. Noua melodie este produsa de GRACEY, Cameron Gower Poole, William Bowerman si Alex Lanyon. Cover-ul a fost anuntat anul trecut.

Noua piesa este lansata dupa EP-ul “Fragile”, care a continut single-urile “What A Waste”, “Sad Song”, “the internet” si “Can’t Be Friends”. Proiectul exploreaza suferinta si tristetea in modul in care artista a simtit aceste sentimente. Totodata, GRACEY a lansat si varianta acustica a EP-ului.

“2000 Miles este o melodie preferata de toata familia mea si imi aminteste de tatal meu, el fiind primul care mi-a cantat-o. Dupa ce am postat-o anul trecut, am decis ca voi lansa varianta mea pentru sarbatoriile de anul acesta. Mereu am spus ca vocea este cel mai important instrument, iar noua piesa este construita cu ajutorul vocii. Sper ca melodia sa le transmita tuturor sentimentul de sarbatoare!”, a declarat GRACEY despre noul cover.

 

Stream/Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.