Tânăra artistă Yuka revine cu o nouă lansare în 2021. Piesa „Soare Nebun” este următoarea surpriză din cadrul The Session by Global Records. Melodia este despre sentimentele puternice ale iubirii, unde orice obstacol este depășit prin puterea celor doi.

Yuka a declarat despre noua sa lansare: “Când îl vezi simți că te topești, când nu e lângă tine îți îngheață sufletul de dor și ai vrea atât de mult sa fie aici, să îi auzi vocea, să te încălzească. Îți dorești sa fiți secunda cu secunda nedespărțiți, iar atunci când va vedeți, timpul nu pare să țină cu tine și zboară atât de repede. Niciun pericol nu vă sperie, riscurile par un joc atât de atrăgător! Îndrăgostiți, simțiți cum gravitați unul în jurul celuilalt, în centrul universului, sunteți doar voi doi, soarele și luna… Ce nebunie! Este o lume fascinanta, plina de fluturași care colorează o poveste pură pe care îmi place atât de mult să o cânt!“

Versurile au fost compuse de către Thea Minculescu, muzica de Thea Minculescu și Quick,  iar de producția piesei s-a ocupat Quick.  Videoclipul este regizat de Kobzzon si produs de Loops Production.

Yuka are doar 16 ani și cântă de când își amintește. Muzica este o constantă în viața ei, urcând pentru prima dată pe scenă la doar cinci ani. Chiar un an mai târziu a câștigat concursul “Mamaia Copiilor” pentru ca la șapte ani să lanseze primul său album solo din carieră. A fost concurentă la „Next Star” și a continuat să compună si să scrie muzică chiar și după ce a absolvit școala de muzică. Cântă la pian, chitară și ukulele și este într-o permanentă căutare de muzică nouă care să o inspire. În luna mai a lansat „Aripi de nisip” care s-a bucurat de un loc în Top 200 Shazam Romania, New Music Daily și Breaking Pop pe Apple Music Playlists.

Proiectul “The Session” din 2021 continuă povestea începută în 2019 de Alina Eremia, AMI, Cezar Guna, Killa Fonic, Mark Stam, Minelli, RICO si Roxen. Anul trecut au fost 10 videoclipuri minimaliste, cu o tematică geometrică, unde artiștii s-au lăsat purtați de povestea comună și au transmis oamenilor emoții cum au știut mai bine. Anul acesta toate videoclipurile au o personalitate unică, potrivită fiecărui artist în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.