❗ CONCURS ❗ Noul episod din emisiunea „Online cu de toate” vă aduce câte un bax de Pepsi Max și Lay’s Maxx și 5 invitații duble la filmul „Ghostbusters: Afterlife”,  în cinematografele Cineplexx din țară.

🥤 Pentru a intra în concurs, te provocăm să ne lași un comentariu (cu răspunsul corect), la acest episod, pe YouTube, și să dai un Subscribe canalului PlayU RO. Cel mai cool răspuns va fi premiat (prin random.org).

🎞 Pentru una dintre cele 5 invitații duble (la premiera dorită), valabilă în perioada 3-9 decembrie, spune-ne (într-un mesaj privat, trimis până mâine, la ora 10:00) în ce locație Cineplexx vrei să mergi la film (Titan, Băneasa, Satu Mare, Sibiu sau Târgu Mureș) și care e codul de concurs (îl afli urmărind episodul de azi, pe YouTube). Noi vom alege (prin random.org) 5 mesaje private care menționează fiecare locație și codul corect, pentru a le premia.

Numele tuturor câștigătorilor vor fi anunțate în această postare, după alegerea lor.

Urmărește „Online cu de toate”, pentru mai mult detalii! Concursurile au loc săptămânal, deci stai cu ochii pe noi. Nu ne supărăm dacă ne dai Like & Share! #concurs #pepsimax #laysmaxx #cinema 🎁 🎬

@Pepsi @Lay’s Romania @Cineplexx Baneasa @Cineplexx Titan  @Cineplexx Satu Mare @Cineplexx Sibiu @Cineplexx Targu Mures

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.