„Trebuie să muncești ca să ajungi undeva atât în muzică cât și în televiziune”

La început de decembrie, Balkanika Records lansează pe piață un nou nume muzical și o piesă de dragoste. Jenni a înregistrat melodia „Mi-e sete rău” la care a filmat și un videoclip plin de culoare.

Noua artistă de la Balkanika Records se numește Jenni, are 18 ani și tocmai a lansat o piesă de dragoste cu un titlu special, „Mi-e sete rău”, pentru care artista a filmat și un videoclip regizat de Octavian Lucian.

„Piesa se numește „Mi-e sete rău” și se referă la un băiat care a plecat, ne-am despărțit dar îmi e dor de el, aș vrea să fie din nou lângă mine, adică e o piesă de dragoste, de despărțire. Am lucrat la cu Kashta John și Cristi Pascu și am filmat un videoclip cu Octavian Lucian. Filmările au durat de dimineață până seara și asta pentru că am filmat două videoclipuri odată. Am schimbat două ținute și totul a mers conform programului”, a mărturisit solista. Care ne-a povestit cât i-a fost de greu să intre în showbizul muzical, însă Marius Chină de la Sprint Music și Balkanika Records i-a întins o mână de ajutor.

“Nu te-ar lua nimeni așa, de nicăieri!”

Artistei i s-a îndeplinit un mare vis iar responsabil pentru asta este managerul și impresarul unor nume extrem de cunoscute de la noi, Marius Chină, de la Sprint Music.

„Am 18 ani, numele meu adevărat e Vasilescu Marilena Jeni, am terminat colegiul național de arte Dinu Lipatti și sunt studentă la facultate, anul I la Jurnalism, sunt la Intact Media Academy. Am participat la concursuri muzicale de mică, am diplome, trofee câștigate de-a lungul anilor. Pașii către muzică mi i-a îndreptat mama mea, când aveam patru ani și eram la Palatul Copiilor la modelling. Acolo făceam canto dar facem în cor. Și trebuia să am o varstă mai mare ca să merg singură dar profesoara m-a plăcut foarte mult și am înregistrat prima piesă la 6 ani, e vorba de Andra, „Dragostea rămâne”. O iubesc foarte mult pe Andra, ea m-a inspirat să devin cântăreață. Câteodată îi cânt piesele în festivaluri, însă de multe ori se cer piese în limba engleză. La festival românesc se cântă în română sau de muzică pop în care trebuie să-mi aleg una în limba engleză. Și Mariah Carrey sau Beyonce îmi plac foarte mult. Îmi doresc să devin prezentatoare TV, sunt colaboratoare la Antena Stars, scriu texte și fetele de acolo au văzut că mi place și fac practică la ei. Sunt de părere că dacă vrei să fii în față, pe sticlă, trebuie să și știi ce se întâmplă în spatele camerelor, în culise. Știu că trebuie să muncești ca să ajungi undeva atât în muzică cât și în televiziune. Și în muzică trebuie să ai răbdare. Marius Chină de la Sprint Music și Balkanika a fost salvarea mea, pentru că la un moment dat am încetat să sper, obosism să aștept. Pentru că e foarte greu și nimeni nu te ajută, iar pentru mine a contat foarte mult. Nu am avut posibilitatea ca părinții mei să-mi facă un videoclip. Tot am așteptat să mă descopere cineva. Am văzut că sunt foarte multe voci bune la noi, chiar și copii care cântă pe stradă și nu sunt ajutați. Nu știam cu cine să vorbesc, pentru că nu te-ar lua nimeni așa, de nicăieri. Dar am luat legătura cu cei de la Balkanika și iată că am lansat prima mea piesă”, a povestit solista.

https://www.youtube.com/watch?v=qH6OXIhgz8k

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.