În urmă cu câteva luni au pornit în cea mai importantă competiție a vieții lor cu un singur gând: să devină următorul SuperStar al țării. Au cântat, au făcut spectacol și au dat tot ce au avut mai bun pentru a îi convinge pe jurați că merită să treacă de fiecare etapă. Doar 10 dintre ei vor intra în primul live al celui mai tare show din această toamnă. Aventura începe diseară, de la 20:30.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt cei patru jurați care au avut ocazia de a vedea în fața lor câteva sute de concurenți în etapa audițiilor. Dintre aceștia, 114 s-au calificat în recall-uri și doar 32 au ajuns în semifinale, pe cea mai mare scenă creată la Arenele Romane. În doar câteva ore, cei 10 care au trecut de toate aceste provocări, vor veni în fața lor și vor face spectacol într-o ediție live de neratat.

Cei care vor urca pe scenă sunt: Alexandru Precup, Alessandro Mucea, Ana Stănciulescu, Daniel Șveț, Maria Jugănaru, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean. Acestora li se vor adăuga 2 dintre cei 4 concurenți care au obținut wild card și care au obținut cele mai multe voturi de la telespectatori (Bianca Bîsceanu, Artiom Topal, Mădălina Țurcan, Maria Ojică).

Seara va începe cu piesa ”Fluture de noapte”, a cărei text și muzică le aparțin lui Marius Moga, Carla’s Dreams, Smiley, Alex Turcu și care va fi interpretată de cei patru jurați. Apoi, rând pe rând, concurenții vor interpreta live câte o piesă pregătită cu multă pasiune și emoție. De această dată, puterea le va aparține total celor de acasă, aceștia urmând să-și poată exprima preferința după ce Theo Rose va da ”Start VOT”.

Invitata specială a serii este cunoscuta artistă, Irina Rimes. Ea le va oferi tuturor celor de acasă o interpretare de neratat: ”Locul meu preferat este pe scenă, iar faptul că este o perioadă în care nu prea avem multe ocazii în care putem cânta, mă bucur foarte tare să fiu alături de toți cei de acasă în primul live de la SuperStar!”

Nu ratați, de la 20:30, primul live al emisiunii SuperStar România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.