„Crazy VALORANT” este o colaborare mult așteptată dintre cei doi artiști. Atât Killa Fonic, cât și Roxen sunt două dintre cele mai recunoscute voci din România, dar și din spațiul internațional. Roxen se bucură de un hit în Rusia și CIS prin piesa „Money Money”, care momentan este pe locul #7 al difuzărilor pe radio în Rusia.

Așa cum intuim încă din numele piesei, cei doi artiști se aventurează în Universul VALORANT, jucându-se cu Phoenix și Jett, doi dintre cei mai iubiți agenți ai gamerilor români. Riot Games, dezvoltatorului jocului, i-a susținut pe cei doi soliști în demersul de a crea melodia inspirată din joc.

VALORANT este un shooter tactic competitiv, bazat pe persoanaje care se joacă în două echipe de câte cinci jucători. VALORANT este un joc multiplayer precis și letal, cu gameplay de înaltă fidelitate și un arsenal divers de arme, agenți cu abilități unice și hărți reglate competitiv pentru mii de ore de joc.

Unul dintre cele mai recente proiecte ale Riot Games este serialul animat Arcane, inspirat din League of Legends, cel mai cunoscut joc al companie, ce a fost lansat de curând pe Netflix.

“Fac parte dintr-o generație care a prins ultimele fragmente din jocurile 2D și am crescut odată cu evoluția acestora până astăzi, unde mă pot bucura de viitorul la care visam atunci când eram mic, iar VALORANT nu doar că face asta foarte bine și stimulează amintirile din noi despre caractere cu skill-uri cool care se duelează, VALORANT oferă și o nouă atmosferă cu noi inputs a stilului de joc first person shooter intr-un mix perfect cu ideea de super puteri și ăsta e unul din motivele pentru care ador să îl joc!” a declarat Killa Fonic. „Mă bucur că prin acest proiect am reușit să colaborez cu Roxen, fiind prima noastră piesă, de mine mult asteptată”.

Roxen ne-a spus despre această colaborare că “de foarte mult timp îmi doream să colaborez cu Killa Fonic, iar acum mă bucur foarte mult că lansăm prima noastră piesă. La fel de mult mă bucur și de asocierea cu lumea gaming-ului și VALORANT. Este ceva aproape de sufletul meu și nu s-ar fi putut alinia astrele mai bine. Audiție plăcută!”

Muzica a fost compusă de Killa Fonic și Alex Ghinea (911), iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911).

„Suntem mândri de parteneriatul nostru cu Riot Games, o organizație cu o viziune reciprocă de a oferi cele mai complete experiențe, alături de care am avut rezultate excelente în ultimele luni.  De asemenea, suntem încântați să lucrăm cu acești artiști dinamici și inspiraționali, care conduc la creșterea ambițiilor noastre prin modul lor proaspăt și unic de a transmite mesajul VALORANT” declară Pattern Agency.

Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

Roxen este unul dintre cei mai fresh artiști ai momentului. Cu sute de mii de ascultători în fiecare lună pe Spotify și cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Ultima piesă lansată – “Money Money” – are în acest moment 2.5 milioane de ascultări pe Spotify, iar “Inimă nu fi de piatră” a intrat în Top 100 Media Forest. De asemenea, colaborarea cu DJ Project pentru piesa „Parte din Tine” se află în continuare în playlist-urile radiourilor din România, fiind prezentă în topurile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.