Maya și Elfie – o poveste de Crăciun”, un spectacol de Ioana Macarie, revine din 4 decembrie, ora 11 pe scena Teatrului Stela Popescu, la Sala Mică a Palatului Copiilor, într-o nouă versiune.

Spectacolul spune povestea unei fetițe de șase ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. În seara zilei de 30 noiembrie, Maya primește în dar un calendar de Advent care o va însoți până în ziua de Crăciun. În noaptea care urmează, toate lucrurile ascunse în spatele fiecărei ușițe ale calendarului prind viață. Magia coboară în camera fetiței, prilejuindu-i aventuri surprinzătoare în compania unor personaje fantastice care îi devin prieteni de neuitat.

Vă invităm alături de Maya în căutarea universului uitat și magic al Crăciunului. Va reuși ea oare să își convingă părinții să i se alăture ?

            „Maya şi Elfie – o poveste de Crăciun” este un spectacol în regia şi coregrafia Ioanei Macarie şi scenografia Oanei Drăghici, ce îi are în distribuţie pe următorii actori şi dansatori : Maya – Silvia Maurițiu, Elfie – Alexandru Floroiu, Steaua – Crina Matei, Mama – Alexandra Dogaru, Tatăl / Moș Nicolae – Andrei Dogaru, Edy, ursul de pluș – Cătălin Frăsinescu, Decembrie – Sorin Aurel Sandu, Dulceața – Ana-Maria Ivan, Moș Crăciun / Frigul – Cristian Neacșu, Șef Echipa de Bucurie – Cristina Marin Neagu, Echipa de Bucurie – Cosmin Vasile, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Denisa Ispir.

Spectacolul se va juca de la ora 11 pe 4, 5, 18 şi 19 decembrie şi pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, de la ora 18, la Sala Mică a Palatului Copiilor.

 

Acces 3 +

Durata: 60 de minute, fără pauză

Biletele se pot achiziționa pe www.mystage.ro

 

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Pentru acreditări de presă : Simona Iordache 0753174618,  pr@teatrulstelapopescu.ro

Organizator : Teatrul Stela Popescu

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

︎ sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.