FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa prinda bilete la preturi bune (earlybird/presale) dar care si vor siguranta ca in caz ca nu mai pot participa din varii motive la evenimente, isi primesc banii platiti pe bilet/e inapoi rapid.

Multi clienti ne-au spus ca ar cumpara bilete din timp la evenimente dar nu stiu ce vor face peste 4-6-8 luni, daca vor fi plecati in vacanta in perioada respectiva, daca vor putea sa-si ia concediu sa vina din Provincie la Bucuresti la un eveniment sau daca nu vor putea sa participe la concerte din motive medicale. Asa ca am inventat FLEX, adica o optiune suplimentara pe care o puteti alege atunci cand comandati bilete de pe iabilet.ro la evenimentele BestMusic Live / METALHEAD.

Daca proiectul pilot va fi un succes atunci iaBilet.ro va oferi optiunea si altor organizatori de evenimente cu care lucreaza si care doresc sa se inroleze oferind spectatorilor lor aceasta optiune.

Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adica 3% extra platiti pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul şi primești înapoi integral toata sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Dacă vei face cererea de refund prin iabilet.ro/retur fără a respecta termenul de 72 de ore, atunci cererea ta va fi procesată în conformitate cu termenii si conditiile standard iabilet.ro/terms

Daca evenimentul este reprogramat atunci FLEX rămâne valabil automat pentru noua dată a acestuia. Dacă evenimentul este anulat de către organizator, atunci se aplica termenii şi condițiile standard ale iabilet.ro şi ale organizatorului. FLEX este o protecție suplimentară pentru situația în care evenimentul are loc, dar tu nu mai poți participa şi îți dorești banii înapoi. Sumele de bani achitate cu titlu de preţ pentru serviciul FLEX nu se returnează ca urmare a renunțării la biletele pentru care a fost achiziționat.

Optiunea FLEX este deja activa pe toate evenimentele BestMusic / METALHEAD:

https://bilete.bestmusic.ro
https://bilete.metalhead.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.