Iubitorii de filme și de surprize au fost invitați aseară de Cinema City în locația din ParkLake, la o proiecție specială și memorabilă, despre care nu știau nimic! Cu promisiunea certă că se va urmări un film necunoscut, cei prezenți au avut misiunea să accepte provocarea și să devină, astfel, complici la crearea unui fenomen aparte și interactiv – Secret Cinema.

 

Cinema City a pus în scenă, pentru prima dată în România, conceptul foarte popular de Secret Cinema, în care participanții sunt invitați la cinema alături de cineva drag, dar fără să știe ce film vor urmări.

Secret Cinema are la bază un principiu unic „știm că mergem la cinema, dar nu știm ce film vizionăm”. Practic, un „blind date cu FILMUL”, care poate să fie o producție clasică din anii ’30, un blockbuster legendar sau  avanpremiera absolută a unui film îndelung aşteptat în cinematografe!

 

La Secret Cinema distracția începe când răspunzi invitației și știi ce urmează să faci și unde, dar nu ai nicio altă informație în plus. Desigur îți poți imagina cam ce film ar putea rula în seara proiecției, poți face nenumărate scenarii….dar adevărul e doar unul și îl descoperi la fața locului. Ceea ce face ca acest demers să fie deosebit de apreciat este tocmai surpriza în sine, dezvăluită abia la începerea genericului când vezi, efectiv, și titlul proiecției.

 

“SECRET CINEMA este un vis pe care îl aveam de mult timp, iar partenerii nostri de la INTERCOM, deținătorii licenţelor pentru filmele SONY PICTURES ENTERTAINMENT, ne-au ridicat mingea perfectă la fileu. Îndrăzneţ şi nebunesc, conceptul ni s-a părut încă de la început o invitaţie la a-ți reaminti de ce iubeşti cinematograful. Nimic nu se compară cu reacţia celor peste 100 invitați care l-au testat aseară, încă răsunându-ne în urechi freamătul şi dezbaterile dinaintea începerii filmului, la fel liniştea şi râsetele ce au urmat dezvăluirii titlului secret: super-producția hollywoodiană „Ghostbusters: Afterlife”, vizionată în avanpremieră absolută în România. Pregatiți pentru următoarea descoperire? Noi, cu siguranţă, pariem că SECRET CINEMA se va transforma într-o tradiție marca Cinema City cu surprize ca-n filme.” spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România

 

“Să vii la film și să plătești bilet fără să știi ce producție va rula în sală. Asta alimentează magia din care e compusă lumea filmului și creează misterul care te ține blocat în scaun pentru cel puțin două ore.”, a completat  Marco Badea, jurnalist Digi 24.

SECRET CINEMA. În curând pe Marile Ecrane Cinema City din toata țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.