De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 16:00, la Antena 1 e <roast> de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei. Şţefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor. Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea  sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

„Pentru prima oară în istoria televiziunii a fost nevoie de cineva care să prezinte prezentatorii!”, va spune Ştefan Bănică, invitatul special al galei, care nu se va sfii să îşi ia la roast toţi colegii. Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

            Petrecerea va continua şi în următoarele zile. Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, e RoaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor celebrităţi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor

regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

Pe 1 decembrie, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”.  Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului. Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast, difuzată de ziua României, de la ora 16:00, la Antena 1.

 

Pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 28 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul ambiţios Ajut eu! revine cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui. Astfel, şi în acest an, Antena 1 se transformă, din ziua ei de naștere până de Crăciun, într-o punte între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute.

După ce în trecut platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţã sau să ajute la împlinirea uneia. Niciun vis nu este prea mare, niciun gest nu este prea mic. Poveștile încărcate în platformă se transformă în reportaje, zilnic.

Timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum dorinţele devin realitate. În fiecare zi, de la ora 11:50, înainte de Observator, Alessandra Stoicescu va prezenta unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe platforma www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

 

„«Ajut eu!» este despre cei care au nevoie de sprijin și, în aceeași măsură, despre cei ce vor, pot și simt să ajute. «Ajut eu!» s-a transformat dintr-un îndemn lansat de noi, într-un obicei, în doar doi ani și asta arată nu doar puterea campaniei, ci mai ales generozitatea românilor. Munca noastră de a le pune la dispoziție platforma www.ajuteu.ro, unde se pot urca toate dorințele și se pot susține și rezolva de către românii cu suflet mare, este realmente o muncă pe care o facem cu toată dragostea. Faptul că mii de persoane au primit ceea ce și-au dorit sau, de cele mai multe ori, ceea ce aveau nevoie, cu ajutorul nostru, al tuturor celor care contribuim la această campanie, de la oameni simpli și până la companii care au venit în ajutor, este fantastic. Deja cu săptămâni bune înainte de începerea campaniei, primesc apeluri și mesaje de la oameni care vor să ajute și cer povești impresionante. Este clar că lipsea o asemenea platformă și sunt foarte fericită că putem schimba vieți împreună, că ne unim mereu atunci când e de făcut bine. Forța binelui este atât de puternică, încât luminează chipurile a mii de oameni care, primind astăzi, vor da mai departe într-o zi, spunând, la rândul lor, «Ajut eu!»”, declară Alessandra Stoicescu.

 

Prima ediție a campaniei «Ajut eu!» a avut loc în 2019, iar sute de vieți s-au transformat de atunci. De-a lungul timpului, multe celebrități s-au alăturat demersului Antena 1 și Fundației Mereu Aproape. Printre acestea, Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Inna, Gina Pistol, Răzvan Fodor, Maia Morgenstern, Cristina Ciobănașu, Sorin Bontea, Speak, Marian Râlea, Adriana Trandafir.

 

 

Antena 1 sărbătoreşte cu ediţii speciale ale tuturor emisiunilor, dis de dimineaţă şi până seara. Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, Mireasa, se alătură şi el petrecerii, începând cu ora 14:00, la Antena 1.

“Ne îndreptăm cu paşi repezi spre marea finală a sezonului, care va avea loc pe 19 decembrie, dar până atunci, vom spune <stop joc competiţiei> şi vă vom invita să petreceţi alături de noi trei zile speciale. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, alături de concurenţii din casa Mireasa vom spune <La mulţi ani!>, dar nu ne vom sfii să ne luăm la <roast>! Cuplurile din casă vor face roasturi unele despre altele, în prezenţa a doi invitaţi speciali. Despre cine este vorba, aflaţi în ediţia specială de luni!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Sărbătoarea continuă în casa Mireasa şi pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, când Simona va dezbate alături de concurenţi toate superstiţiile şi obiceiurile legate de nuntă şi chiar vor pune în practică unele dintre ele. Cine se va descurca cel mai bine, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia Mireasa, de la ora 14:00 la Antena 1. Pe 1 Decembrie, de ziua naţională, concurenţii, îmbrăcaţi în port popular, vor avea parte de o petrecere pe cinste, cu mâncare tradiţională, gătită la ceaun chiar în casa Mireasa, de la care nu va lipsi muzica bună, interpretată live de invitaţii speciali ai zilei.

 

De ziua ei, pe 29 noiembrie, Antena 1 sărbătoreşte în familie, motiv pentru care gașca de la Neatza cu Răzvan și Dani va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori. În stilul Neatza, Răzvan, Dani, Ramona, Ristei, Oprişan, Bianca, Nicolai Tand, Vlăduţ, Cătălin Rizea, Cuza, Diana Munteanu şi simpatica Ilona, toţi vor fi prezenţi la aniversarea Antena 1, într-o ediţie specială de sărbătoare.

„Vom avea un moment-parodie Chefi la Cuţite by Răzvan şi Dani, chiar sub ochii chefilor, iar alături de noi vor veni şi câştigătorii Asia Express, cu dezvăluiri în premieră din cadrul show-ului. Nu ne dăm la o parte nici de la a construi în platou provocările celebre care vor culmina cu deliciosul tort aruncat în faţă.  Şi vom merge, desigur, şi în Poiană ca să aratam cum petrec, la munte, românii care sunt în minivacanța de 1 Decembrie şi care ne vor ura în direct de ziua noastră!”, a declarat Dani Oţil.

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, Neatza îi va sărbători pe cei peste 850.000 de români care îşi celebrează numele şi le vor arăta telesopectatorilor, live, cum petrec aceştia, dar şi ce obiceiuri urmează pentru noroc si bunastare. Numele Andrei derivă din grecescul Andreas, care înseamnă „viteaz”, aşa că gaşca matinalului se va întrece în probe pentru a-l desemna pe cel mai viteaz din platou. Şi pentru că este dezlegare la peşte, echipa le va arăta telespectatorilor cum arată un festin pescăresc, în toată regula. Totodată, pentru că usturoiul e vedeta sărbătorii de Sfântul Andrei, va fi pus în valoare de către Nicolai Tand şi Vlăduţ, în vreme ce reporterii emisiunii vor transmite live din diverse locuri din ţară, unde este sărbătorit Sfântul Andrei.

Sărbătoarea va continua în platoul Neatza cu Răzvan şi Dani şi miercuri: „De 1 Decembrie spunem, în direct, <La mulţi ani, România!> şi continuăm petrecerea alături de artiştii care ne vor trece pragul. Vom găti tradiţional, căci cei mai iscusiţi bucătari se vor întrece, în direct, în preparate tradiţionale. Vom încinge grătarele în diverse locaţii şi vom găti fasole la ceaun pentru toţi pofticioşii. Mergem şi la conac, unde ne vom bucura de sărbătoare ca pe vremea boierilor de altădată, dar şi în piaţă, la Obor, unde celebrii mititei vor aduna românii împreună la masa de Ziua Naţională. Pentru că de 1 Decembrie, la Neatza, gătim şi petrecem româneşte!”, a declarat Răzvan Simion.

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar  să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune, sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.