De vineri, 26 noiembrie, pe canalul de YouTube theXclusive, o nouă producție va avea premiera, gata să cucerească publicul, cu cele mai interesante și hazlii momente de comedie și stand-up. Astfel, pe lângă producțiile deja consacrate și urmărite în număr uriaș, în fiecare săptămână, “Duet cu Alexandra”, “În Oglindă”, “Muncă Grea”, “Well Done”, “Detectorul de minciuni” sau “Fiță cu Adiță”, începând de vineri, utilizatorii online vor putea urmări “Amactorie”, o emisiune care îmbină perfect momentele de teatru cu cele de stand-up.

Actorul Florin Frățilă este prezentatorul emisiunii, iar acesta îi va avea alături de el pe doi asistenți și invitați, actori amatori, alături de care vor face un show pe cinste. Beneficiind de un decor special, asemenea unei scene de teatru, invitații fiecărei ediții vor surprinde audiența cu momente unice de improvizație.

Florin Frățilă, prezentatorul emisiunii online “Amactorie”, este absolvent al Facultății de Arte (Artele Spectacoluli de Teatru), din cadrul Universității Hyperion, în clasa marelui profesor Virgil Ogasanu. După absolvire, Florin Frățilă a intrat în echipa teatrului “În Culise”, unul dintre primele teatre independente din București, unde a jucat în sute de spectacole. A început să predea la vârsta de numai 25 de ani, devenind astfel unul dintrei cei mai de succes profesori de teatru pentru amatori, reușind astfel să schimbe cursul vieților multora dintre elevii săi.  Astăzi, Florin Frățilă are 33 de ani și este pregătit să ofere aripi visului care l-a urmărit toată viață, acela de a duce teatrul aproape de oameni și de a-l face accesibil publicului larg. “Teatru pentru oricine, teatru pentru ține”, această este lozinca după care se ghidează Florin atunci când aduce în discuție teatrul independent “FF THEATRE” sau Academia de teatru “FF Academy”.

Emisiunile de pe canalul de YouTube theXclusive reunește producții exclusive, precum “Duet cu Alexandra”, “În Oglindă”, “Muncă Grea”, “Well Done”, “Detectorul de minciuni”, “Fiță cu Adiță” și “Amactorie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.