Luni seară, în Las Fierbinți, Dorel a făcut tot posibilul să salveze cocoșelul din calea lui Bobiță, care își dorea să-l transforme în borș, iar Giani a început un nou proiect ambițios: înființarea unei școli particulare.

 

Prima parte a episodului Cocoșelul lui Dorel a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.6 puncte de rating și 31.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.5 puncte de rating și 18.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 10.2 puncte de audiență și 30.7% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7.9 puncte de rating și 23.6% share. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:24, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Supărat că s-a umplut Fierbințiul de proști, Giani hotărăște să se implice în educația din sat și caută fonduri pentru înființarea unei școli particulare, să nu le mai fie copiilor frică să meargă la ore, să nu mai existe atâta strictețe și să nu mai învețe materii inutile, cum ar fi limbile străine, care nu aduc nimic bun. Are o serie de modificări serioase privind educația și e decis să pună bazele unei noi afaceri, care ar ajuta și comunitatea pe termen lung. Ce se întâmplă cu planul lui, vedem în seara aceasta, de la 20:30.

 

De teama lui Bobiță și a dorinței de a face borș, Dorel a furat cocoșelul și a plecat prin sat să-i găsească un stăpân care să aibă grijă de el. A încercat la Brânzoi și la Gianina, dar fără prea mare succes. Așa că, ultima lui speranță a fost Aspirina, căreia i-a oferit și bani atât pentru găzduirea cocoșului, cât și pentru vindecarea lui.

 

Robi e urmărit de ideea de a-și întemeia o familia și a început o cercetare amplă pe acest subiect. Vrea să-și dea seama dacă merită sau nu să aibă o familie, așa că începe să-l urmărească pe Firicel, să vadă exact ce înseamnă asta. Ține foarte mult la fidelitate și la faptul că își dorește o relație perfectă, iar astăzi vom vedea ce decizie ia și cum își continuă cercetarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.