Au trecut prin probe tot mai dure, iar acum este clipa pentru cele mai mari provocări din viața lor. Cei 32 de concurenți care au reușit să depășească audițiile și recall-urile vor urca pe scena de la Arenele Romane și vor încerca să-i convingă pe jurați că au ceea ce le trebuie pentru a ajunge în live-uri. Lupta începe azi: este prima semifinală SuperStar România!

Structura etapei presupune că în fiecare dintre cele patru semifinale vor intra câte 8 concurenți. Fiecare va interpreta 2 piese, alături de band-ul care se află pe scenă. Doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri, iar dintre cei 6 rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. La finalul etapei, 8 vor fi deja calificați, iar ceilalți 4 vor spera că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri. Cine vor fi cei 10 care vor ajunge în live-urile SuperStar România? Aflăm în perioada următoare.

Primii opt concurenți care vor intra în luptă sunt: Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Dan Timofei, Gabriel Roșu, Maria Ojică și Victoria Peșterean. Fiecare dintre ei a impresionat în etapele anterioare și știe că nu mai este loc de joacă. Vor face oare față emoțiilor de a urca pe o scenă atât de important, în fața unui public care a venit să se bucure de un super concert?

Intensitatea de la Arenele Romane va fi una de senzație, iar Theo Rose, prezentatoarea show-ului, le va aminti asta tuturor celor prezenți chiar de la startul ediției: ”Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România”.

În această seară, Smiley va fi cel care va acorda wild card-ul. Persoana pe care o va alege îl va face să spună că are ”o voce unică în concurs”. Cine va reuși să rămână în luptă și să aștepte voturile celor de acasă, descoperim curând.

Nu ratați, de la 20:30, prima semifinală SuperStar România! Nu mai e loc de greșeli, orice mică eroare va fi taxată. Emoțiile pot fi doar constructive. De astăzi se scrie un nou capitol al legendei.

Ediția poate fi urmărită, în avans, pe platforma VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.